Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Tv-meubels: praktisch & stijlvol


Wat zou een stijlvol ingerichte woonkamer zijn zonder het juiste tv-meubel? Misschien is jouw televisie wel een van de pronkstukken in jouw woon- of slaapkamer. Een mooi en stylish tv meubel is in zo'n geval een echte musthave!


TV meubel: een onverwacht stijl statement

Let er altijd op dat het TV meubel bij de andere aanwezige meubelstukken past, voor een harmonieus totaalbeeld. Hoe pak je dat aan?


  • Heb je een huis met veel natuurlijke elementen dan is het prachtig om ook voor een TV meubel in deze stijl te gaan. Wat denk je van een robuust tv-meubel van hout of eentje in een retro stijl - een retro tv meubel - met schuine pootjes? Een teak tv-meubel of een koloniaal tv-meubel passen hier ook goed bij.
  • Is jouw inrichting juist een stuk landelijker? Dan gaat je hartje vast sneller kloppen van een wit laag TV meubel met een handig kastje of een paar rotan mandjes waar je rommeltjes in kunt wegstoppen. Als je even niet zit te zappen, kun je jouw afstandsbediening in een van die mandjes doen. Lang leve een landelijk tv meubel!;
  • Ook mooi een vintage tv-meubel.
  • Heb je een moderne inrichting? Kies dan ook voor moderne tv-meubels, een tv meubel in hoogglans zwart, een design tv-meubel, of een glazen tv-meubel. Ga voor hoogglans in wit of kies voor een zwart tv-meubel. Of kies voor een TV meubel op wielen of met een grafische look of uitgesproken kleur.

Welke type TV meubel past het beste bij jouw manier van wonen? Er bestaan veel soorten tv meubels: tv-audio meubels, zwevend tv-meubel, tv-kast met lift, tV kast, tv rekken, tv-wandmeubel of tv-wandkast, tv-hoekmeubel, tv meubels op wielen, een muurbeugel, of een TV voet.


Het is natuurlijk maar net waar je voorkeur naar uit gaat en waar je de ruimte voor hebt. Misschien voel je meer voor een kast die dicht kan waardoor je niet de hele dag tegen je tv aan hoeft te kijken. Wordt het een laag tv-meubel of een klein tv-meubel?


TV meubel: audio meubel voor in de woonkamer

Een audio meubel biedt meer opbergmogelijkheid voor de televisie en is ook praktisch. Een audio meubel is een laag dressoir met plaats voor de televisie. Onder deze plek is meestal ruimte voor overige voorwerpen, zoals een DVD- of Blu-ray speler, ontvanger en andere hi-fi apparatuur.


TV meubel: het materiaal

Het materiaal voor een audio meubel varieert. Naast hout of kunststof kunnen ook glaselementen of metaal worden gebruikt. Ook hoogglans oppervlakken zijn populair, omdat deze een elegante en moderne ambiance uitstralen.


TV rek voor de televisie

Rekken zijn veel eenvoudiger dan audio meubels. Ook een rek biedt als tv-meubel plaats voor de televisie en andere soorten elektronica, die door steunen van metaal of kunststof worden gedragen. In het geval je over meerdere apparaten zoals DVD- en blu-ray speler, spelcomputer en een ontvanger beschikt, is het raadzaam om een breder of hoger rek met veel ruimte te gebruiken.


TV hoekmeubel voor een ruimtelijk effect

Een tv-meubel in een hoek zorgt voor een speels effect. Veel meubels zijn namelijk al recht, waardoor een gezellig hoekje met een hoekmeubel voor de tv voor meer sfeer kan zorgen. Een tv-hoekmeubel biedt niet alleen plek voor je tv, maar ook ruimte voor bijvoorbeeld je collectie met dvd’s, cd’s of tijdschriften, spullen die je anders in andere kasten zou plaatsen. Kortom, een tv-hoekmeubel is niet alleen een mooie, maar ook een praktische toevoeging aan je meubels!


Tv-meubels op wielen

Tv-meubels op wielen zijn helemaal trendy. Een tv-meubel op wielen is bovendien multifunctioneel. Omdat je het meubel kunt verrijden, kun je hem overal gebruiken. Hier wat mogelijkheden:


  • Gebruik je tv-meubel op wielen als extra salontafels.
  • Zet hem aan de eettafel bij fondueavondjes om schalen met vlees en groenten op te zetten.
  • Gebruik hem als plantentafel.
  • Je kunt het tv-meubel op wielen ook altijd nog in de studie- of werkkamer gebruiken als ‘archiefkast’.

Welke TV meubels schitteren er straks in jouw interieur?

Tv-meubels

44 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren