Krukken

34 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Krukken in alle stijlen

Krukken zijn er in alle stijlen en materialen. Dat wordt moeilijk kiezen… Sommige exemplaren hebben bovendien ook nog een prachtig detail in goud, kijk bijvoorbeeld eens naar de goudkleurige kruk met fluffy zitting. Kan het meer glamorous? Misschien is glam helemaal niet jouw ding. Niet getreurd! Ook voor stoere krukken zit je goed bij WestwingNow. Neem een kijkje tussen de grof houten vierkante of ronde krukjes met een robuuste, industriële look. WestwingNow heeft krukken in zwart of andere subtiele tinten, maar ook in bijzondere, expressieve kleuren. Wordt het een gestoffeerd exemplaar of een praktische variant zonder stoffering? Kies je voor een cilindervormige of ronde hocker? Of wordt het een vierkant of rechthoekig exemplaar? Voor elke stijl – van landelijk tot glam –, en ruimte – van de keuken tot de kinderkamer - is er een hocker of kruk te vinden.

De kruk als plantentafel

Zoek je een kruk om te gebruiken als voet voor een plant? Kies dan voor een praktisch, eenvoudig te onderhouden exemplaar. Bijvoorbeeld een hocker van hout, metaal of kunststof. Deze praktische krukken of hockers zijn ook geschikt voor gebruik in de badkamer. Handig om plaats op te nemen als je je voeten afdroogt, of om een stapel handdoeken op te presenteren.

Bij WestwingNow vind je een kruk of hocker voor elk doel, elke ruimte en elke stijl! Of het nu gaat om een ​​stijlvol decoratief element, een moderne zitplaats, een voet voor een plant, of een bijzettafel: de kruk is onverslaanbaar en onmisbaar! Vind je favoriete kruk bij WestwingNow!