Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Witte tv-meubels in een stijlvol interieur


  Tv-meubels zijn een belangrijk onderdeel van elk interieur. Iedere keer als je op de bank zit valt je oog erop. Tv-meubels zijn er in veel verschillende soorten en in diverse kleuren. Ga voor wit! Of je nu een donkere of lichte muur hebt, een wit tv-meubel past overal bij.

  Witte tv-meubels zijn de perfecte omlijsting van jouw televisie. Ga jij voor een tv-kast van wit hout of hou je meer van een kunststof tv-dressoir in het wit? Een wit tv-meubel maak je ook handig zelf. Lees snel verder hoe je deze witte tv-kasten maakt!  Tv-meubel: wit of wit?

  Wit is de kleur van sneeuw en melk. Het is een veel geziene kleur in interieurs, meestal in de woonkamer of slaapkamer.Toch is niet al het wit hetzelfde, er zijn namelijk veel soorten wit. Denk bijvoorbeeld aan hagelwit, dat heel helder wit is, of een wat zachter ivoorwit. Twijfel je welke kleur wit het mooiste is voor witte tv-meubels? Houd dan kleurstrookjes bij de muur en andere meubels. Ook is er natuurlijk keuze uit zijdeglans en hoogglans. Voor modern en strak kies je voor een tv-meubel in hoogglans wit. Wil je een iets rustigere uitstraling, kies dan voor een tv-meubel van wit zijdeglans.  Hangend wit tv-meubel

  Een wit tv-meubel kopen kan best lastig zijn, want je moet met veel dingen rekening houden. Zo moet hij perfect passen tegen jouw muur, dus niet te kort en niet te lang. Hij moet de juiste hoogte hebben en je televisie moet er natuurlijk op passen. Wil je zeker weten dat jouw witte tv-meubel perfect past? Dan maak je zelf in no time een hangend wit tv-meubel.

  1. Bedenk wat voor soort hout je wilt gebruiken. Dit is meestal afhankelijk van de rest van je interieur. Voor een landelijke, robuuste uitstraling gebruik je steigerhouten planken of ga je voor een tv-meubel in whitewash. Ben je meer van de romantiek? Kies dan voor een houtsoort met een zachtere uitstraling, zoals beukenhout.
  2. Meet vervolgens de maten op. Wil je een wit tv-meubel over de gehele lengte van de muur of hoeft jouw meubel niet zo op te vallen? Daarnaast is de diepte belangrijk voor het aantal planken dat je nodig hebt. Houd overigens ook rekening met de hoogte. Nu weet je als het goed is hoeveel planken je aan moet schaffen. Zaag deze vervolgens op maat.
  3. Schroef de gezaagde planken aan elkaar, bijvoorbeeld met een klein dwarsbalkje. Voor extra stevigheid kun je ze eerst aan elkaar lijmen.
  4. Even goed schuren en daarna verf je het witte tv-meubel met speciale houtverf. Bevestig de plank tot slot aan de muur met steunen.


  Tip: Met verstelbare steunen kun je de hoogte van jouw hangend tv-meubel handig verstellen!


  Ben je er al uit? Ga je over tot de aanschaf van een wit tv-meubel? Wordt het een modern hoogglans tv-meubel of een landelijke variant? Kies uit de mooie witte tv-meubels bij WestwingNow!

  Tv-meubels - Wit

  8 Producten