Maat

  Houten tv-meubels: zorg voor jaloerse blikken


  Met een mooi tv-meubel in de woonkamer wordt tv-kijken nog leuker. Tv-meubelen fungeren als ware blikvangers in het interieur van de zithoek. Naast de bank en de salontafel is het tv-meubel een meubel dat echt niet mag ontbreken in je woonkamer. Waar zet je anders je tv op? Wil je goed meegaan met de interieurtrends? Dan ga je voor een houten tv-meubel. Gebruik bijvoorbeeld het hippe tv-meubel van steigerhout als pronkstuk in je woonkamer en zorg voor jaloerse blikken van je bezoek.  Tv-meubels van steigerhout & sloophout

  Een tv-meubel van steigerhout kom je veel tegen, want steigerhout is helemaal hip op dit moment. Het kan echter ook zo zijn dat je sloophouten tv-meubelen tegenkomt bij je zoektocht naar een leuk steigerhouten tv-meubel. Ook sloophout is een trend voor interieurs en meubels. Wat is nu eigenlijk het verschil en waar kun je de twee houtsoorten aan herkennen?


  Een tv-meubel van sloophout is net zoals het tv-meubel van steigerhout gemaakt van gerecycled hout. Het verschil is dat steigerhouten planken een meer natuurlijke look hebben, omdat ze effen van kleur zijn. Dit komt doordat het hout oorspronkelijk als hout gebruikt is voor steigers, vandaar de naam steigerhout. Sloophout is echter al gebruikt in verschillende toepassingen, bijvoorbeeld als hout van boten of houten huizen. De maat van de planken kan dus ook enorm verschillen. Het kan hierdoor allerlei kleuren en lakjes hebben, waardoor een meubel uit allemaal verschillende soorten houten planken bestaat.  Eikenhouten tv-meubels

  Heb je een mooie tv aangeschaft, maar is de omgeving van je tv nog een beetje kaal? En houd je meer van een klassieke look? Dan is een eikenhouten tv-meubel het meubelstuk dat jouw tv kan voorzien van een mooie omgeving. Met een eikenhouten tv-meubel kun je verschillende kanten op, waardoor je gemakkelijk een tv-meubel vindt die goed aansluit bij je interieur.


  Een tv-meubel van eikenhout wordt gekenmerkt door een modern design, dat als het ware als toevoeging geldt voor je interieur. Mag je tv best gezien worden? Hang hem dan bijvoorbeeld boven je eiken tv-meubel. Heb je liever dat je de tv ook kunt opbergen, als er bijvoorbeeld kinderen je huis onveilig komen maken? Dan kun je hem in de kast plaatsen.


  Het is mooi om diverse houten accenten terug te laten komen binnen je interieur, zodat er eenheid ontstaat. Heb je al een aantal houten meubels staan? Een mooie houten kast of wat houten stoelen? Combineer dit dan met een mooie eikenhouten tv-kast.  Waar plaats jij je houten tv-meubel?

  Een houten tv-meubel is op verschillende manieren te plaatsen in je woonkamer. Het is natuurlijk mogelijk om je tv meubel bij de tv in je woonkamer te plaatsen, maar het kan natuurlijk ook in een speelkamer of slaapkamer. Hieronder vind je enkele plaatsingsmogelijkheden.

  • Wat dacht je van een tv-tafel van hout als decoratie voor onder je tv? Je hangt je tv boven je de tafel, maar je kunt het wel voorzien van allerlei leuke accessoires om het geheel wat op te vrolijken.
  • Wil jij je tv ook kunnen verbergen? Dan is het een optie om bijvoorbeeld een dressoir aan te schaffen, waarvan je de deurtjes open en dicht kunt doen. Laat je tv zien wanneer jij dat wilt!
  • Wil je lekker met z’n allen aan tafel blijven zitten, maar toch niet je favoriete programma missen? Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een grenen tv-meubel op wieltjes te plaatsen. Je rijdt je tv precies naar waar jij het wilt.  Tip!

  Ga jij voor een tv-meubel van massief grenenhout? Een grenen tv-meubel heeft doorgaans een fraaie afwerking, die je ook terugziet in veel andere klassieke meubelen. Hoewel het leuk is om er fotolijsten, decoratieve objecten en reissouvenirs op te plaatsen, is het beter om dit met mate te doen; het geheel kan dan op het houten tv-meubel snel heel rommelig ogen.

  Houten tv-meubels

  32 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Hout