Lampen

1652 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Licht in elke kamer

  • De woonkamer vraagt om een combinatie van direct en indirect licht. Daarom zien we hier vaak plafondlampen die worden aangevuld met tafellampen en staande lampen, zoals dimbare booglampen. LED-kogellampen op de vloer verspreiden gezellig licht dat 's avonds kan worden ingeschakeld, bijvoorbeeld tijdens het tv-kijken. Bijzonder populair zijn lampen met een kleurwisselfunctie, die de woonkamer keer op keer onderdompelen in een nieuw licht.
  • De slaapkamer is de plaats van rust en ontspanning. Natuurlijk heeft in de ruimte zacht licht de voorkeur. Een plafondlamp die zacht sfeerlicht verspreidt, wordt vaak aangevuld met nachtlampjes om bij te lezen naast het bed.
  • In de keuken heb je goed, helder basislicht nodig voor het snijden, frituren, koken of bakken. Boven het werkblad bevinden zich geschikte moderne lampen, zoals spots met halogeenlampen, Boven de keukentafel zijn hanglampen een goede keuze.
  • Een ander gebied dat zeker moet worden verlicht, is de gang. Afhankelijk van de lengte en breedte zijn hangende armaturen hier bijzonder nuttig om voor voldoende en aangename verlichting te zorgen. Het is ook leuk om hier een tafellampje op een klein kastje te zetten: supersfeervol!
  • In de badkamer zijn lampen ook een must, vooral als de badkamer geen daglicht ontvangt. Naast spots of plafondlampen vind je hier vaak spiegellampen en Badkamerverlichting moet bestand zijn tegen hoge luchtvochtigheid.

Koop lampen bij WestwingNow

Met de juiste lampen, hul je je huis in het juiste licht. Bij WestwingNow vind je lampen in alle stijlen. Hier kun jij dus zeker jouw nieuwe lampen kopen!