Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Zwarte spiegels in elke stijl

Heb je een grote, lege muur waarvan je niet zo goed weet wat je ermee aan moet? Met zwarte spiegels maak je een echt statement, en heb je ook een mooi woonaccessoire in huis. Een spiegel met zwarte lijst is stoer en geeft de kamer net een beetje extra. Niet alleen een hangende wandspiegel met een zwarte lijst is mooi. Ook een staande zwarte spiegel kan een hoop invulling geven aan een lege ruimte.


Zwarte spiegels voor elke kamer

Of je nu gaat voor een zwarte spiegel in de badkamer, de slaapkamer of zelfs in de woonkamer, in elke kamer zal de spiegel een echte eyecatcher zijn. Ook als je de hoogte in gaat met een staande zwarte spiegel of passpiegel, een spiegel met zwarte lijst drukt zijn stempel op jouw interieur. In de gang is een spiegel ook een mooie verrijking. Hier kun je een laatste blik op je look werpen voordat je de deur uit rent op weg naar je werk. Ook fijn voor je gasten die aanschuiven voor het diner!


Waarom zwarte spiegels?

Waarom zou je nu eigenlijk precies kiezen voor een zwarte spiegel? De meeste spiegels die je bijvoorbeeld in de badkamer ophangt hebben geen lijst. Door een lijst toe te voegen ontstaat er wat meer diepte en hoort de zwarte spiegel echt bij de andere woonaccessoires in huis. Waarom zou je kiezen voor een saaie spiegel zonder lijst, als je met zwarte spiegels een echt statement kunt maken?


  • Ben jij gek op de barok woonstijl? Dan is een zwarte spiegel precies wat je zoekt. Door versieringen in het houtsnijwerk van de lijst, past jouw spiegel helemaal in het barok interieur.
  • Heb je te weinig plek om je sieraden op te bergen? Kies dan voor een zwarte spiegelkast. Achter de spiegel kun je al je armbandjes, oorbellen en kettingen kwijt. Zo heb je al je juwelen handig op één plek, en kun je na het opmaken direct je accessoires uitkiezen!
  • De spiegel is niet alleen handig om jezelf in te bekijken, maar ook om náár te kijken. Zeker als je kiest voor zogenaamde kunstspiegel. Een spiegel met mooie lijst kan bijvoorbeeld in de plaats van een grote foto of schilderij. In plaats van een ander plaatje, vul je de lijst gewoon met een spiegel waarin je jezelf goed kunt zien!

Spiegels overal

Spiegels kun je plaatsen in elke kamer van het huis. Zo zorgt een zwarte spiegel iedere keer opnieuw voor nieuwsgierige blikken en goede looks. Wees niet bang om in plaats van kleur te kiezen voor zwart! Laat de spiegel lekker passen bij jouw eigen stijl en verras iedereen met jouw keuze voor gedurfd zwart.


Prachtige zwarte spiegels bij Westwing

Ben je al een tijdje op zoek naar een spiegel in zwart? En ben je nog niet de perfecte spiegel tegengekomen? Heb je wel eens bij WestwingNow gekeken? Hier vind je diverse wandspiegels, passpiegels en meer van hout, metaal of kunststof. Welk exemplaar kies jij uit onze zwarte spiegels?

Zwarte spiegels

47 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Filteren
Zwart