Staande spiegels

11 Producten

Het staat je geweldig: staande spiegels

Eigenlijk ben je altijd constant bezig met het verder inrichten en aanpassen van je interieur. Je ziet altijd wel iets waarvan je denkt: “Dat zou ik wel graag in mijn huis willen hebben.” Een staande spiegel is voor velen een echte droom. Een staande, elegante spiegel in het wit, zwart of misschien wel een andere mooie kleur. Droom jij ervan om de weelde en luxe in huis te halen, dan brengt een staande passpiegel de charme van het verleden terug.

Een staande spiegel is meestal lekker groot, zodat je jezelf van top tot teen kunt bewonderen. De meesten vinden dan ook een mooi plekje in de slaapkamer. Heb je het slim gespeeld, dan heb je uiteraard je eigen inloopkamer waar jouw kleding, tassen en schoenen mooi zijn gestald. Een staande passpiegel is dan onmisbaar om je outfit te controleren. Ga voor wit en mix het met hout voor de mooiste woonaccessoires.

Mogelijkheden met staande spiegels

Vaak komt een spiegel te staan in de buurt van de kast, maar wist je dat er nog veel meer plekken in het huis en zelfs de tuin zijn om je staande spiegel een plekje te geven? Met de juiste verlichting en een paar andere woonaccessoires er omheen komt een staande spiegel goed tot zijn recht en is het een echte aanvulling op je interieur. Hieronder een selectie van wat allemaal mogelijk is met een staande spiegel.

 • Bij een staande spiegel denken we natuurlijk als eerste aan een mooie designspiegel in de slaapkamer in de buurt van de kledingkast. Maar alleen een spiegel is zo saai. Kleed de staande spiegel aan met een paar leuke woonaccessoires die erbij passen, zoals een krukje, en zorg voor mooie sfeerverlichting om de staande spiegel tot zijn recht te laten komen.
 • Een staande passpiegel houdt normaal gesproken zijn pas, maar kan natuurlijk ook gewoon kantelen. Je kent vast wel die authentieke spiegels die een soort kiepsysteem hebben, waardoor je ze lekker kunt buigen. Zo pas je jouw kijkhoek gewoon aan de lichtinval aan. Passen maar!
 • Een ander idee voor in de slaapkamer, en zeker eentje voor de fashion liefhebbers; neem in plaats van een enkele staande spiegel, twee staande spiegels. Zo kun je jezelf kleden in de mooiste kleding en het vanuit twee verschillende hoeken bekijken!
 • Als je graag in de tuin bezig bent en altijd denkt aan mogelijkheden om een originele tuin te creëren, gebruik dan een staande spiegel. Maak van een dood hoekje een leuk prieeltje met een spiegel erin. Telkens als je langs loopt zie je de staande spiegel en zo creëer je een unieke aanblik in de tuin.
 • Pratende staande spiegels

  Genoeg van saaie doorsnee spiegels? Een spiegel met tekst is tegenwoordig helemaalhip. Een echte aanwinst voor je woonkamer dus! Van mooie teksten tot grappige spreuken en gedichtenspiegels. Een spiegel met tekst trekt altijd de aandacht. Ga voor een inspirerende tekst, zodat je een goed excuus hebt om regelmatig even in de spiegel te kijken.

  Spiegels met tekst zijn in alle winkels met woonaccessoires te koop, maar je kunt er natuurlijk ook zelf eentje maken. Koop losse spiegelstickers en maak een unieke spiegel met jouw persoonlijke tekst. Gebruik je creativiteit en verras jouw vrienden en familie keer op keer met de mooiste teksten!

  Tip!

  Ideaal in gebruik, maar ook super leuk als een van de grotere accessoires in je slaapkamer of luxe kleedkamer: een verrijdbare spiegel. Verrijdbare spiegels zie je veel bij oefenruimtes voor ballet, maar of je nu je eigen dans wilt bekijken of je outfit...zo’n spiegel is overal super handig. Sta je bij je kledingkast te kijken wat je aantrekt voor dat speciale feestje die avond en je spiegel staat op je slaapkamer? Geen probleem, hoor! Even ernaartoe lopen en rollen maar...

  Sta jij nu ook zo te trappelen om een staande spiegel in huis te halen?

  Ga terug naar alle spiegels