Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Je mooiste kant zien in wandspiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Wie de mooiste van het land is, blijft altijd de vraag, maar met de spiegel aan de wand zelf heb je het misschien een beetje gehad. Kijk je uit naar een nieuw exemplaar of heb je zin de badkamer, slaapkamer of woonkamer nieuwe flair te geven? Dat kan heel goed met een nieuwe wandspiegel! Een spiegel is meer dan een functioneel accessoire, geeft met zijn vorm en lijst een duidelijke stijl aan en door de reflecterende werking meer dimensie aan zijn omgeving. Zeker een wandspiegel!


Verschillende stijlen

De lijst en afwerking van de wandspiegel bepalen de stijl en blazen een bepaalde sfeer de ruimte in. Perfect voor een upgrade in huis dus! Je kunt voor klassiek gaan maar ook voor een modern design, een mooie, strakke spiegel met lijst aan de wand bijvoorbeeld. Maak het retro Scandinavisch met een wandspiegel van Deens design. Een spiegel met een roodbruine teakhouten lijst en mooi afgewerkte rondingen geeft eenmaal bij jou aan de muur aan dat jij houdt van een smaakvolle vintage look. Als je dan doorgaat met het stylen en in dezelfde stijl wat accessoires toevoegt, dan heb je in no time een goede make-over te pakken.
Denk ook aan bijpassende verlichting. Ga dan voor ledverlichting. Dit is helemaal hip en je bespaart er ook nog mee! Een andere optie is om je huidige wandspiegel te combineren met andere wandspiegels. Je hoeft ´m natuurlijk niet altijd te vervangen. Je kan ook denken in termen van uitbreiding. Met meerdere spiegels aan de muur van verschillende maten wat betreft de hoogte en de breedte kan er een ontzettend trendy effect ontstaan. Ook maakt het de ruimte groter.


Het kleine kamertje

Een toilet waar geen spiegel hangt? Drama! Je wilt altijd even in de spiegel kunnen kijken als je weer naar buiten gaat: zit je haar nog goed? Is je make-up niet uitgelopen? Heb je geen eten tussen je tanden zitten? Een wandspiegel op het toilet is dan ook een must voor iedere ijdeltuit. Thank god dus voor toiletspiegels! Zelfs voor de kleinste toilethokjes zijn er spiegels die opgehangen of neergezet kunnen worden. En met toiletspiegels kun je ook leuk variëren. Een wc spiegel is dus een must voor ieder klein kamertje in je huis, want zeg nou zelf: of er nu een mini toiletspiegel hangt ter grootte van je neus of een grote spiegel waarin je jouw gezicht én kleding kunt checken; alles is goed, zolang er maar een toiletspiegel hangt.


De badkamer

Een essentieel element voor boven je badmeubel of wastafel is een badkamerspiegel. Een ideale badkamerspiegel is een spiegel in de vorm van een kast oftewel: spiegelkast. Een spiegelkast heeft zo zijn voordelen:

  • Tandpasta, gel, scheerschuim, zeep, etc. Je bewaart al je spullen direct op ooghoogte. Zo zijn ze makkelijk weg te pakken en weer op te bergen.
  • De meeste badkamerspiegelkasten zijn voorzien van handige snufjes zoals: stopcontacten, een vergrootspiegel of belichting.
  • Zo’n wandspiegel camoufleert alle bovengenoemde kleine spulletjes overzichtelijk op een van de planken achter de spiegeldeuren.

Verwarmde badkamerspiegel

Er bestaan ook spiegels die het nuttige met het aangename verenigen. Wat dacht je van een verwarmde badkamerspiegel?

  • Een spiegel in de badkamer is handig maar wordt al snel onbruikbaar op het moment dat er iemand gedoucht heeft. Met een verwarmde badkamerspiegel heb je geen beslagen spiegel meer.
  • Geen radiatoren maar een verwarmde spiegel in de badkamer. Verspreidt zijn warmte aangenaam over de gehele badkamer.
  • De verwarming werkt elektrisch en is verkrijgbaar met diverse besturingsmogelijkheden.

Zo zie je maar weer dat er wandspiegels voor elke ruimte bestaan!


Ga terug naar alle spiegels

Wandspiegels

49 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren