Opbergen

193 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Opbergen in rustige kleurencombinaties

Als je veel stapelbakken als opslag gebruikt, zien dat er vaak saai uit. Je kunt dit eenvoudig verhelpen door elegante opbergdozen te kiezen in zwart en wit, zo ontstaat een mooi totaalbeeld. Je kunt dit ook met meer kleurrijke tinten doen. Zo wordt je opslag niet alleen functioneel, maar ook stijlvol! Voer deze tip ook door op andere plekken.

Gemak

Het is fijn als je opbergers een helpende hand bieden en snel ter plaatse zijn wanneer er opgeruimd moet worden. Bestempel bijvoorbeeld specifieke bakken als opbergers van speelgoed. Deze kunnen bovendien tegelijkertijd je interieur een gezellig tintje geven. Van de wasmand tot de make-up box en van sieradendozen tot tijdschriftenhouders - met de juiste manden, dozen en kisten vind je alles in no time. Ga je voor een opbergmand - van jute, katoen, vilt of bamboe - met deksel of zonder? Of worden het dozen & boxen van karton, glas of kunststof? Bij WestwingNow vind je opbergers voor al je spullen.

Naast praktisch kan een opberger dus ook stijlvol zijn. Dit zorgt namelijk voor rust en overzicht. Denk eveneens na over het materiaal van je opbergers. Ze zijn er van glas, porselein, waterhyacint, vilt, zeegras, rotan, hout en keramiek.

Creëer een unieke sfeer door te kiezen voor een verscheidenheid aan materialen. Een natuurlijke look? Ga voor opbergers van zeegras of rotan. Ze passen bovendien goed bij de landelijke stijl. In je kantoor ga je voor strakke moderne zwarte en witte dozen van kunststof of karton. Dit zorgt voor eenheid. In de slaapkamer zijn manden van vilt of bamboe prachtig voor bijvoorbeeld bedlinnen; heel handig en sfeervol.

Bij WestwingNow vind je de mooiste en meest gevarieerde collectie aan opbergers. Hiermee breng je elke ruimte van je huis op orde, zorg je voor eenheid, rust en stijl. Bovendien maak je het jezelf gemakkelijk door alles een eigen plekje te geven! Want een ding is zeker. In een opgeruimd huis gaat alles een stuk eenvoudiger.

Shop jouw nieuwe dozen, manden en opbergers bij WestwingNow. Opbergen maar!