Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Een potpourri van bloempotten & plantenhangers


Grote of kleine, vierkant of rond, hoog of laag, voor binnen of buiten, tijdloos of trendy. Er zijn zo ontzettend veel bloempotten en plantenbakken dat je bij het kiezen met de groene vingers in het haar kan staan. Feit is dat bloempotten in huis en tuin altijd een echte aanwinst zijn, of je er nu viooltjes of cactussen in zet! Het leuke aan bloempotten is dat ze er in allerlei stijlen zijn: van stoer tot strak en van bohemien tot brocante. Nu alleen nog even kiezen...Hoe kies je de juiste bloempot of plantenhanger?

Soms wandel je misschien toevallig een klein, charmant bloemenwinkeltje binnen en tref je in een keer de perfecte bloempot, zonder dat het helemaal de bedoeling was. Maar soms ben je gepland op zoek naar een nieuw stel plantenhangers voor in de tuin, op het balkon of in huis. En juist dan kan het wel eens lastig zijn een keuze te maken of de gewilde bloempotten te vinden. De grote tuincentra hebben stellingkasten vol bloempotten en plantenbakken, van vloer tot plafond. Overweldigend! Vind je het lastig de potpourri aan bloempotten te overzien en een beslissing te nemen? Verdiep je dan eerst en maak het jezelf niet te moeilijk. Naast de tuincentra en winkels is er online alvast veel te bekijken, zodat je weet waar je op af wilt gaan.Beauties van bloempotten

Of we groene vingers hebben of niet, bloempotten zijn een logische aanwezigheid in en om het huis geworden. Daarnaast zijn bloempotten ondertussen zulke beauties geworden dat ze zelfs zonder inhoud als accessoire worden toegepast. Je kunt een bloempotten heel goed als mooi decostuk in huis zetten! Mix ze met windlichten en vaasjes voor een leuke mix aan woonaccessoires! Ook prachtig als accessoire is een bloempot van craquelé, een retro bloempot, design bloembak of een hangbloempot. Wil je het echt eclectisch maken? Mix dan deze drie stijlen. Zo wordt het uniek met een knipoog!Een greep uit het assortiment bloempotten en plantenhangers

Bloempotten en plantenhangers worden allang niet meer alleen van aardewerk gemaakt, maar worden afgestemd op het gebruik voor binnen of buiten, onderhoud, duurzaamheid, of de soort bloemen en planten.

Er zijn bloempotten en plantenbakken van:

  • Kunststof; het materiaal kan niet vergaan en het is extreem licht evenals duurzaam.
  • Hout; voor een natuurlijke uitstraling en ze zijn minder robuust dan de andere synthetische materialen
  • Riet en polyrotan; polyrotan imiteert de natuurlijke uitstraling van het rieten rotan maar is weerbestendig en stukken steviger.
  • En dan zijn er nog exemplaren van beton, aluminium, RVS en terracotta.Bijzondere bloempotten

Daarnaast zijn er heel bijzondere bloempotten, afgestemd op de leefomgeving of volgens een bepaald design:

  • Bloempotten voor over de balustrade: een bloempot die op de balustrade van een balkon kan worden geplaatst, zonder gebruik van haken.
  • Kunststof bloempotten: in allerlei kleuren met een simpel, maar functioneel design en een goed alternatief voor de hangende bloempotten.
  • Bloempotten met verlichting: kunststof bloempotten met verlichting zijn ontzettend populair. Veel gezien op terrassen en erg leuk als tuinverlichting tijdens de zomeravonden. Niets romantischer dan een wijntje zippen bij een verlichte bloempot.
  • Een bloempotlamp: bekijk het eens van de andere kant, een bloempot van keramiek of kunststof die als een lamp aan het plafond wordt gehangen: upside down!
  • Eigenzinnige bloempotten: er zijn veel stijlen in bloempotten, steeds even eigenzinnig, vernieuwend en de trend vooruit. Aardewerk bloempotten met craquelé glazuur, houten bloembakken of papieren zakjes waar een bloempot in kan worden gezet. Heel stijlvol en een tikkeltje retro!

Bloempotten & Plantenhangers

123 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren