Dienbladen

26 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Ontbijten in bed op een dienblad

Op een luie zondag ontbijten in bed? Wie wil dat nu niet. Versgeperste jus d’orange, een knapperig broodje en een perfect gekookt eitje, heerlijk! Natuurlijk wil je de lekkernijen vervolgens niet tussen de kussens vinden. Praktische dienbladen met voetjes kunnen gemakkelijk in bed worden geplaatst en dienen als een kleine ontbijttafel. Handig! Nu is er zowel voor jou als voor je partner geen excuus meer. Het is tijd voor ontbijt op bed!

Het doel van jouw dienblad

Bij de keuze van je dienblad is het handig om jezelf de volgende vragen te stellen. Zoek je een dienblad voor in bed, een dienblad voor op de bank of een dienblad voor op een hocker? Een dienblad voor decoratie of een dienblad voor het vervoeren van eten en drankjes? Sommige modellen hebben pootjes die in- en uitgevouwen kunnen worden, andere exemplaren hebben een antislip oppervlak dat ervoor zorgt dat je drankjes niet omvallen. De dienbladen met pootjes kunnen tevens dienen als een speel- en schilderoppervlak voor kindjes.

Veilig vervoeren

Om ervoor te zorgen dat je servies, hapjes of drankjes veilig kunnen worden getransporteerd, zijn de meeste dienbladen voorzien van een opstaande rand. Het materiaal aan de bovenkant van veel dienbladen is voorzien van een antisliplaag. Zo kun je je mooie glazen en servies netjes vervoeren en wordt voorkomen dat ze omvallen!

Presenteren van lekkernijen & deco

Gebruik de dienbladen van WestwingNow ook om bijvoorbeeld fruit te presenteren, vaasjes of kaarsen. De vuurvaste basis van marmer en leisteen is perfect als basis voor het neerzetten van kaars of kandelaars. De dienbladen van natuursteen en hout zijn ook zeer geschikt als plateau voor sushi of andere (borrel)hapjes.
Scrol door het uitgebreide assortiment van dienbladen bij WestwingNow. Wordt een dienblad in wit, een dienblad in zilver of een dienblad in marmer jouw favoriet? Of kies je voor een rond dienblad? Je vindt hier zeker een dienblad dat bij jouw stijl, smaak en doel past!