Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Blauwe borden: veelzijdig & ontzettend stylish


  Wat dacht je van blauwe borden…? Wil je borden in een bijzondere kleur? Een beetje Aziatische of zelfs Griekse invloeden aan tafel? Ga dan voor gekleurd servies met blauwgekleurde exemplaren!

  Zelfs als je meer van de klassieke of landelijke look bent, kun je jouw eettafel prachtig stylen met blauwe borden. Blauw is een van de meest veelzijdige kleuren als het op serviesgoed aankomt.  Kleur bekennen: blauwe borden

  Kiezen voor kleur in de servieskast kan best spannend zijn, maar blauwe borden zijn een veilige keuze. Zeker als je ze combineert met witte exemplaren en mooi glaswerk zoals wijnglazen van kristal of waterglazen met een subtiel werkje in het glas.

  Blauw is rustgevend en dat zie je ook terug als je jouw ontbijt, lunch of avondmaal van een blauwkleurig bord eet. Daarnaast zorgt de tint ervoor dat kleuren in je eten extra gaan opvallen. Zeker als er bijvoorbeeld oranje of geel op je bordje ligt.  Beautiful kitchen!

  Als je een keuken hebt met wit of houten elementen komen blauwe borden erg mooi tot hun recht. Stapel ze op in een kast met glazen deuren of zet ze op een plank in de keuken.


  Wist je dat…

  …blauw de kleur van sprookjes is? En dat mensen van wie het hun lievelingskleur is vaak kalm en nuchter zijn? Met blauwgekleurde borden op tafel zet je dus eigenlijk een sprookjesachtige sfeer neer. En je wordt er nog rustig van ook!

  Ook mooi: hang blauwkleurige borden met een Delfts blauw accent aan de muur als wanddecoratie of een tegeltje in die stijl. Zo komt het blauw op verschillende manieren terug. Leuk!  Blauwe borden serveren verschillende stijlen

  De kleur blauw heeft in de home & living context een duidelijk stempel op bepaalde stijlen gedrukt. Zo ook een blauw servies en borden in blauwtinten.


  • Met borden in blauw creëer je een nautische sfeer aan tafel. Witte exemplaren met blauwkleurige visjes als motief, of schalen in de vorm van een blauwgekleurde vis maken van elk gerecht een maritieme creatie! Maak je eigen visrestaurant aan huis.
  • Etnisch wordt het al gauw met blauwgetinte borden in huis. Of ze nu effen geglazuurd zijn, typisch Oosters gedecoreerd of niet, blauw roept de kleur van de zee op, maar dan wel die bij tropisch warme landen! Samen met gekleurde, transparante windlichten voorzien van gouden details gevenblauwkleurige bordjes jouw tafel een Ethnic Chic look.
  • Herfstachtig fris maak je het door borden in het blauw te combineren met marsala getint ander servies. Dit is een wijnrode kleur en vormt een verrassend mooie combi met blauwtinten. Perfect voor een elegante en klassiek aangeklede tafel.
  • Houd je van de Scandinavische look? Die creëer je tijdens het eten door het te serveren op pastelblauwe borden. Houd de rest wit of combineer met andere pasteltinten voor die typische stijl die we kennen van onze noorderburen.


  Voor welke stijl ga jij?  Tafeltje dek je!

  Het dekken van een tafel begint met een knisperend mooi tafelkleed. Als je blauwe borden gaat gebruiken, is het slim om voor een wit of lichtgekleurd kleed te gaan. Dit houdt het rustig en toch stijlvol.


  Ga je voor een diner in Oosterse stijl? Maak je eettafel dan bijzonder door voor kleine zilveren dienbladen te gaan als onderborden. Placemats zijn dan ook niet meer een must. En het zilver staat prachtig gemixt met blauwe borden.


  Laat het zilver terugkomen in je bestek. Leg echte linnen servetten neer en bind er een blauw touwtje omheen in dezelfde tint als je borden. Als je een amuse serveert is het heel chic om dit te doen op Aziatisch servies, in van die prachtige blauwkleurige lepels van aardewerk. Ook dat staat weer beeldschoon bij je blauwe borden! Als zo’n etentje geen succes wordt…


  Op WestwingNow vind je van alles voor in huis en tuin. Jouw favoriete blauwe borden zijn dus dichterbij dan je denkt!

  Blauwe borden

  32 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Blauw