Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Serviessets om heerlijk & stijlvol te dineren


Eten en drinken doen we elke dag. Normaal gesproken pak je simpelweg een bord uit de kast en eet je ongemerkt. Toch kan een mooi servies een heel verschil maken in huis. Met een complete serviesset heb je een goede basiscollectie in handen. Een kant-en-klare serviesset is ontzettend handig als uitzet. Wil je meer en uitgebreider? Dan kan je een servies vaak helemaal zelf samenstellen op wat jij nodig hebt in huis.Kiezen uit serviessets

Bij het uitkiezen van serviessets kijk je niet alleen naar het design, ook de functionaliteit speelt een belangrijke rol. Het aantal personen dat gebruikmaakt van een serviesset bepaalt uit hoeveel delen zo’n set moet bestaan. Doorgaans zijn de meeste sets 4- of 6-delig, maar wie graag etentjes organiseert en veel bezoek over de vloer krijgt, kan wel een paar bordjes en kopjes meer op tafel gebruiken. Ga voor klassiek porselein of kies aardewerk voor een robuust effect. En wat dacht je van een Scandinavisch serviesEen serviesset ter decoratie

De meeste mensen gebruiken een serviesset om alle dagen van te eten en de tafel mee te dekken. Anderen zien een complete set meer als bijzonder accessoire en halen dit alleen tevoorschijn op speciale dagen. Eén ding is zeker: met een serviesset kun je veel meer dan in eerste instantie wordt gedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van oude borden met een prachtig patroon? Hang ze aan de muur en ze dienen meteen ter decoratie. Dit geldt ook voor kleine kopjes, die je aan een haakje in de keuken aan de muur hangt.Trendy serviessets

Een serviesset kan heel basic zijn en gewoon bestaan uit neutrale borden en kommen in het wit, maar er zijn ook bonte serviessets bij die een vrolijk sfeertje creëren op de eettafel. Tijdens bijzondere gelegenheden kun je zo’n set op tafel zetten en de lekkerste hapjes presenteren. Voor allerlei gelegenheden zijn er serviessets verkrijgbaar.

  • Niet alleen het avondeten is een belangrijke maaltijd, ook het ontbijt verdient een feestelijk sfeertje. Een mooi ontbijtservies laat gebakken broodjes nog beter smaken en geeft een kopje thee meer allure. Net gaan samenwonen met je partner? Dan is een tweepersoons serviesset wellicht leuk voor jullie! Hebben jullie al kinderen rondlopen in het huis? Dan kun je kiezen voor de meer delige serviesset voor 4 personen. 
  • Waarom alleen volwassenen voorzien van een mooi servies als je ook de kleinsten kunt bedienen met een passend maatje. Kinderservies is vaak gemaakt van duurzaam plastic en zorgt voor veel theekransjes bij kinderen. So cosy!
  • Tijdens de feestdagen mag er wel een beetje extra worden uitgepakt. Kerst servies is heerlijk kitsch en heb je vaak in hele sets, van borden en kommen tot een grote schaal. En heb je wel eens aan chic Engels servies, Turks servies, of vintage servies gedacht?


Bijzonder: scheepsservies

Porseleinen servies is weliswaar mooi en stijlvol, aan boord wil het er wel eens onstuimig aan toe gaan. Bovendien is porselein en aardewerk behoorlijk zwaar als je een heel servies aan boord moet slepen. Kunststof borden en bekers zijn daarom ideaal als scheepsservies: ze zijn licht en onbreekbaar.


Heb jij jouw serviessets al in handen? Is het antwoord nee, dan kun je bij WestwingNow kiezen uit mooie serviessets in allerlei stijlen!

Serviessets

40 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren