Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Witte wandkasten: dat ruimt lekker op!  Witte wandkasten iets voor jou? Je loopt door je woonkamer en beseft dat het weer even tijd wordt om op te ruimen. Je zet een aantal spullen terug op hun vaste plek en zoekt voor de rest een tijdelijke oplossing. Wanneer je dan eindelijk zit, kijk je even goed om je heen. Je voelt je ondanks het opruimen niet bepaald voldaan bij het zien van de huiskamer. Dit heeft toch echt niks met je opruimkunsten te maken. Je mist gewoon een subtiele witte wandkast!  Alles op orde met witte wandkasten

  Een wandkast in het wit kan op meerdere plekken in huis erg goed van pas komen. Denk aan de huiskamer, slaapkamer, inloopkast en noem maar op. Het is maar net hoe deze witte kast wordt ingedeeld en welke functie hij precies heeft. Zo kun je in de eerste instantie al kiezen voor een open of dicht design. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Deze laatste optie is vooral makkelijk als je spullen wilt opbergen, maar ook woonaccessoires wilt wegzetten als aanvulling op je interieur.


  De kleur wit is er een die rust en stijl uitstraalt en past daarom in vrijwel iedere interieurstijl. Dit kan zijn in een interieur met veel wittinten of juist een interieur met een knallende kleur. Witte kasten kunnen bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met een gekleurde muur. Zo creëer je een eigentijdse wandkast. Wit als eyecatcher is dus erg goed mogelijk!  Hoe, wat, waar met wandkasten. Wit in glans of mat?

  Wanneer je grote kasten weg wilt zetten, moeten deze niet het hele interieur overnemen. De aanwezigheid van de wandkast ligt helemaal aan het design, de plek, de functie en de kleur wit. Wil je het liefst een wandkast in hoogglans of mat? Bedenk wat het mooist bij jou in huis past. Hier alvast wat inspiratie voor een wandkast. Wit geeft je vleugels!

  • Gebruik jouw witgekleurde wandkast als luxe tv-meubel. Plaats nog wat leuke items, zoals decoratieve vazen, naast de televisie voor een stylish geheel.
  • In een wit keukenwandmeubel kun je fijn jouw keukenaccessoires opbergen. Denk aan theedoeken, borden, schotels en pannen & potten.
  • Handig in de slaapkamer: witte wandkasten inzetten als kledingkast. Zo heb je hier nooit meer last van rondslingerende kledingstukken en heb je een rustgevend meubelstuk in de ruimte staan.


  Genoeg mogelijkheden dus om witte kasten bij jou in huis creatief te gebruiken. Je zult zien dat het echt wat met je interieur doet, zo’n wandkast. Wit geeft net dat beetje extra.


  Denk vóór het uitkiezen van een witte wandkast aan de ruimte waar hij in moet komen te staan en meet deze op. Zo weet je zeker dat je voldoende cm beschikbaar hebt.  Witte wandplanken in plaats van witte wandkasten

  Heb je niet genoeg ruimte voor een kast beschikbaar? Niet getreurd. Ook met een paar wandplanken creëer je een plek waar je spullen kwijt kunt. Wat dacht je van een wandplank in hoogglans wit? Of een verzameling van een paar witte, matte planken? Bijzonder mooi tegen een donkere wand!


  Krijgen witte wandkasten ook een plekje bij jou thuis?

  Wandkasten: wit

  13 Producten