Maat

  Wandrekken & wandplanken

  54 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Sorteren: Populariteit
  Filteren

  Wandrekken & wandplanken

  Na verloop van tijd verzamel je steeds meer spullen en je blijft ook niet weggooien. Van sommige spullen wil je nou eenmaal geen afscheid nemen. Dat hoeft ook niet. Het is gewoon een kwestie van het creëren van opbergruimte. Hier zijn wandrekken dan weer erg goed voor. Wandrekken & planken kun je namelijk overal kwijt in je huis en hebben naast het creëren van opbergruimte nog andere functies die je wel eens goed zouden kunnen bevallen. Het is maar net wat jouw wensen zijn. Lees dus snel verder of een wandrek misschien wel wat voor bij jou in huis is.

  Een huis vol wandrekken & boekenplanken

  Voordat je wandrekken & planken in jouw interieur weg gaat plaatsen, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Een wandrek kan namelijk hoog of laag aan de muur hangen, een marmer of metaal design hebben en komt in verschillende kleuren.

  Wanneer het enkel om het etaleren van je spullen gaat, kies je voor een paar planken met de ideale diepte en indeling decoratie in op te bergen. Voor een combinatie van opbergruimte en interieuritem zou je kunnen denken aan een wandrek met diverse kastjes. De kastjes kunnen gevuld worden met leuke woonaccessoires zoals:

 • Boeken
 • Fotolijstjes
 • Vaasjes
 • Kaarsjes
 • De styling van jouw wandrek of boekenplank

  Kies je voor een open kast, dan kies je ervoor om van deze kast een pronkstuk te maken. Vul hem met je mooiste stukken, boeken, fotolijstjes en plantjes. Kies voor een wandkast in de woonkamer van massief eikenhout of modern metaal. Belangrijk is dat je nadenkt over hoe je je decoratieve items neerzet omdat alles natuurlijk zichtbaar is in deze kast. Laat dus de stylist in jezelf los en schik je items stijlvol en zorg ervoor dat het geheel er harmonieus uitziet.

  Nog meer tips!

  En heb je wel eens aan echt volgende wandobject gedacht?

  Misschien herinner je je hem nog wel van vroeger: de letterbak. In de jaren zeventig was de letterbak razend populair en nagenoeg iedereen had toen wel zo’n bruine houten bak met kleine vakjes aan de muur hangen. Vandaag de dag is een houten letterbak dé stylingtool waar je al je leuke spulletjes in kan etaleren. Geef er je eigen draai aan! Plaats een houten letterbak tegen de muur en vul de bak met kantooraccessoires, zoals pennen en tape.

  Shop wandrekken & planken nu bij WestwingNow!

  Materialen en kleuren

  Wat het materiaal betreft, vind je in onze selectie altijd een geschikt model voor jouw stijl en doel. Hier volgen enkele varianten:

 • Bamboe: wandrekken of planken van bamboe geven elke kamer een exotisch tintje.
 • Metaal: de metalen wandkast, planken of wandrekken zijn meestal erg stabiel en robuust en worden daarom vaak in de kelder of in de garage gebruikt. Ook is deze wandkast erg geschikt voor gebruik in de keuken.
 • Kunststof: kunststof varianten behoren tot de klassiekers onder de planken, omdat ze flexibel kunnen worden gecombineerd met verschillende inrichtingsstijlen.
 • Marmer: planken met marmeren geven je huis een bijzonder stijlvolle & classy look.
 • Qua kleur is er voor ieder wat wils. Naast de klassiekers zoals een wandkast in zwart of een wandkast in wit zijn modellen in goud en zilver momenteel erg populair. Maar ook liefhebbers van kleurrijke meubels vinden bij WestwingNow een passend model.

  Planken in grote en kleine ruimtes

  In onze veelzijdige selectie vind je gegarandeerd een wandrek of plank voor jouw ruimte. Niet alleen grote kamers kunnen gebaat zijn bij wandrekken of planken. In kleine kamers kunnen op planken leuke decoratieve items worden neergezet, groene plantjes of mooie boeken en doordat een wandrek open is, zorgt dit voor een luchtige sfeer. Heb je een grote woonkeuken en wil je deze duidelijker structureren? Open plankenkasten zijn handig voor het scheiden van het kook- en eetgedeelte. Ze bieden ook voldoende ruimte voor servies en keukengerei.