Wandrekken & Planken

71 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Materialen en kleuren

Wat het materiaal betreft, vind je in onze selectie altijd een geschikt model voor jouw stijl en doel. Hier volgen enkele varianten:

  • Bamboe: wandrekken of planken van bamboe geven elke kamer een exotisch tintje.
  • Metaal: de metalen wandkast, planken of wandrekken zijn meestal erg stabiel en robuust en worden daarom vaak in de kelder of in de garage gebruikt. Ook is deze wandkast erg geschikt voor gebruik in de keuken.
  • Kunststof: kunststof varianten behoren tot de klassiekers onder de planken, omdat ze flexibel kunnen worden gecombineerd met verschillende inrichtingsstijlen.
  • Marmer: planken met marmeren geven je huis een bijzonder stijlvolle & classy look.

Qua kleur is er voor ieder wat wils. Naast de klassiekers zoals een wandkast in zwart of een wandkast in wit zijn modellen in goud en zilver momenteel erg populair. Maar ook liefhebbers van kleurrijke meubels vinden bij WestwingNow een passend model.

Planken in grote en kleine ruimtes

In onze veelzijdige selectie vind je gegarandeerd een wandrek of plank voor jouw ruimte. Niet alleen grote kamers kunnen gebaat zijn bij wandrekken of planken. In kleine kamers kunnen op planken leuke decoratieve items worden neergezet, groene plantjes of mooie boeken en doordat een wandrek open is, zorgt dit voor een luchtige sfeer. Heb je een grote woonkeuken en wil je deze duidelijker structureren? Open plankenkasten zijn handig voor het scheiden van het kook- en eetgedeelte. Ze bieden ook voldoende ruimte voor servies en keukengerei.