Stellingkasten & Ladders

11 Producten
Sorteren op

Stellingkasten & ladders: praktisch & stijlvol

Stellingkasten & ladders zijn niet alleen heel handig als opbergrekken, je geeft er ook een persoonlijk tintje mee aan een ruimte door ze op jouw manier te stylen. Waar stellingkasten & ladders vroeger verstopt werden in de garage of schuur, mogen ze vandaag de dag gezien worden! Naast dat stellingkasten & ladders zijn ge-upgrade van de garage naar de woonkamer, hebben ook ladders een decorerende functie gekregen. Deze zijn voor van alles inzetbaar. Wij laten je hier zien hoe je stellingkasten en ladders op verschillende manieren kunt stylen.

Stellingkasten & ladders: je maatje op vele fronten

Heb je geen budget maar wel een mooie kast nodig? Geen probleem! Een stellingkast wordt met zijn verschillende materialen en variabele opstelling je beste vriend.

Wat dacht je van metalen magazijnstellingen als wandrekken in je industriële inrichting? Met je favoriete accessoires – zoals windlichten, fotolijsten en vazen - wordt zo’n magazijnstelling een minimalistisch pronkstuk! Ook de klassieke houten stellingkast is met zijn open en luchtige uitstraling het ideale meubelstuk in de nu zo geliefde landelijke inrichtingen. Zie je je gezellige theepotten collectie er al in staan?

Stellingkasten & ladders: 4 keer anders

Geef stellingkasten & ladders ook eens op de volgende manieren een bestemming;

  • Als boekenkast. Niets is zo vervelend als de ontdekking dat bepaalde boekformaten eenvoudigweg níet in je boekenkast passen. Dit is een probleem uit het verleden met een stellingkast; je laat gewoon wat extra ruimte tussen de planken! En door de bescheiden vormgeving krijgen je boeken de volle aandacht!
  • Als luxe garderobe. Maak je stellingkast kamerbreed en bouw hem eventueel uit met één of twee roldeurkasten. Handhaaf zijn sterke punten en hou het luchtig door niet alle compartimenten vol te leggen. Kies voor een hangstang om je mooiste kledingstukken altijd in je zicht te hebben. Benijdenswaardig! Ook leuk: gebruik een krattenrek om je schoenen in te bewaren.
  • De metalen stellingkast als voorraadkast in de keuken. Omdat je een stellingkast naar eigen smaak kunt samenstellen, is het ideaal als voorraadkast of opbergrek voor potten en pannen.
  • Als roomdivider. Met, of zonder wielen; stellingkasten & ladders zijn fantastische roomdividers! Door stellingen midden in de kamer te zetten, ontstaan er twee afzonderlijke ruimtes zonder dat het hokkerig wordt.

De ladder als woonaccessoire

Wist je dat je een ladder ook geweldig als accessoire in huis kunt gebruiken? Een paar voorbeelden:

  • Zet een bamboe ladder in de badkamer en gebruik ‘m als handdoekenladder;
  • Plaats een reformladder in een loos hoekje in de zithoek en hang over de spijlen een paar plaids en tijdschriften ter decoratie;
  • Doe creatief en ga voor een aluminium ladder, houten ladder of brocante ladder waar je verschillende woonaccessoires aan hangt zoals fotolijstjes, droogbloemen of een hangplantje;
  • Gebruik een ladder in je slaapkamer of kledingkamer en hang je accessoires eraan op! Denk aan: je kettingen, je sjaaltjes en een paar tassen. Looks cute! Ook handig, een trapladder, telescoopladder of vouwladder.

Ladders en stellingkasten & ladders kunnen echt in elk huis worden toegepast! Je hebt ze in allerlei stijlen, van industrieel tot landelijk. Ga je voor een metalen vintage exemplaar of val je voor een ladder of stellingkast in een vrolijk kleurtje?

WestwingNow: stellingkasten & ladders & meer

Voor stellingkasten & ladders hoef je echt niet naar een bouwmarkt! Bij WestwingNow zijn deze kasten uit voorraad leverbaar. Dus vul nu je winkelwagen met handige stellingkasten, leuke ladders & meer!