Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Stellingkasten: praktisch & stijlvol

Stellingkasten zijn niet alleen heel handig als opbergrekken, je kan er ook een persoonlijk tintje aan een ruimte meegeven door ze op jouw manier te stylen. Waar stellingkasten en ladders vroeger verstopt werden in de garage of schuur, mogen ze vandaag de dag gezien worden! Stellingkasten hebben dus een upgrade van de garage naar de woonkamer gekregen en hebben ladders een decorerende functie gekregen. Deze zijn voor van alles inzetbaar. Wij laten je hier zien hoe je stellingkasten op verschillende manieren kunt stylen.

Stellingkasten: je maatje op vele fronten

Heb je een klein budget maar wel een mooie kast nodig? Geen probleem! Een stellingkast wordt met zijn verschillende materialen en variabele opstelling je beste vriend.

Wat dacht je van metalen magazijnstellingen als wandrekken in je industriële inrichting? Met je favoriete accessoires – zoals windlichten, fotolijsten en vazen - wordt zo’n magazijnstelling een minimalistisch pronkstuk! Ook de klassieke houten stellingkast is met zijn open en luchtige uitstraling het ideale meubelstuk in de nu zo geliefde landelijke inrichtingen. Zie je je gezellige theepotten collectie er al in staan?

Stellingkasten: 4 keer anders

Geef stellingkasten ook eens op de volgende manieren een bestemming:

 • Als boekenkast. Niets is zo vervelend als de ontdekking dat bepaalde boekformaten eenvoudigweg níet in je boekenkast passen. Dit is een probleem uit het verleden met een stellingkast; je laat gewoon wat extra ruimte tussen de planken! En door de bescheiden vormgeving krijgen je boeken de volle aandacht!
 • Als luxe garderobe. Maak je stellingkast kamerbreed en bouw hem eventueel uit met één of twee roldeurkasten. Handhaaf zijn sterke punten en hou het luchtig door niet alle compartimenten vol te leggen. Kies voor een hangstang om je mooiste kledingstukken altijd in je zicht te hebben. Benijdenswaardig! Ook leuk: gebruik een krattenrek om je schoenen in te bewaren.
 • De metalen stellingkast als voorraadkast in de keuken. Omdat je een stellingkast naar eigen smaak kunt samenstellen, is het ideaal als voorraadkast of opbergrek voor potten en pannen.
 • Als roomdivider. Met of zonder wielen; stellingkasten zijn fantastische roomdividers! Door stellingen midden in de kamer te zetten, ontstaan er twee afzonderlijke ruimtes zonder dat het hokkerig wordt.
 • Stellingkasten kunnen echt in elk huis worden toegepast! Je hebt ze in allerlei stijlen, van industrieel tot landelijk. Ga je voor een metalen vintage exemplaar of val je voor een stellingkast in een vrolijk kleurtje?

  Stellingkasten

  106 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren