Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Heerlijk vertoeven in tuinstoel

Het grote genieten van de zon gaat weer beginnen. En wat is nu fijner dan van de zon genieten met tuinstoelen in je eigen tuin of op je eigen terras? Maak daarom van je buitenruimte een heerlijk plekje waar je eindeloos kunt vertoeven als de zon schijnt. Hoe je dat doet? Kies voor stijlvolle tuinmeubelen en accessoires en implementeer kleur. Door slim te combineren heb je binnen no-time je eigen oase gecreëerd. Neem plaats op de tuinstoelen en laat de zon maar komen!

Trends in tuinstoelen

Dit seizoen zien we veel tuinmeubelen en tuinstoelen met vlechtwerk. Deze zijn gebaseerd op klassieke tuinstoelen met romantisch vlechtwerk, zoals rotan tuinstoelen, maar nu met een moderne look door het gebruik van moderne designs en materialen. We zien veel RVS, aluminium en metaal. Het materiaal is gespoten of gelakt in hippe kleuren. Dat geeft nu net die moderne en originele twist. Omdat het is bewerkt, kun je je tuinstoelen gewoon buiten laten staan, ook als er een regenbuitje voor de zon komt drijven. Wel zo handig!

Kussens en textiel

Tuinstoelen van RVS, aluminium en metaal lenen zich er uitstekend voor om veel kussens en zachte materialen te gebruiken. Wees dus royaal met het gebruik van kussens, plaids en ander textiel op je tuinstoelen. Ga het liefst veel verschillende materialen. Glanzend, zacht fluweel of stoere canvas. Drapeer een mooi plaid over de leuning van je tuinstoelen. Als het wat frisser wordt, kun je deze lekker om je heen slaan. Zo kun je nog langer van de avonden in de buitenlucht op jouw metalen tuinstoelen genieten.

Accessoires

Creëer je eigen sfeer door persoonlijke items toe te voegen in combinatie met je tuinstoelen. Je hebt vast nog wel wat oude potjes, beeldjes of een oude gieter. Of objecten die je meegenomen hebt van vakanties. Een hangmat doet het uitstekend, een houten beeld uit Indonesië. Tuinfakkels geven sfeer als het wat donkerder wordt. En heb je er ruimte voor, dan is een vuurkorf een mooie sfeermaker die ervoor zorgt dat je lang van je avonden kunt genieten. Ook als het wat is afgekoeld. Zo wordt je buitenruimte echt een verlengstuk van je huis.

De hangende Wicker tuinstoel

De Wicker tuinstoel heeft een luxe uitstraling door zijn vlechtwerk en vaak neutrale kleur. En omdat het materiaal veelal stijlvol is afgewerkt, geeft het jouw tuin of terras ook meteen een elegante uitstraling. Een unieke variant is de Wicker hangende tuinstoel. Zeker wanneer je een meer Boheemse stijl wilt creëren. Hang de stoel aan een sterke tak, en zo heb je jouw ultieme lounge Wicker tuinstoel voor in de tuin. Het mooie aan tuinmeubelen is dat het vandaag de dag ook heel leuk kan staan in een interieur. Zeker de grote exemplaren van de Wicker tuinstoel zijn mooie comfortabele stoelen, ook voor binnen. En na een lange dag werken kan je in deze nieuwe blikvanger helemaal tot rust komen.

Klapstoelen als tuinstoelen

De vraag naar flexibele stoelen groeit, voor in de tuin, op het balkon evenals voor het gebruik bij verschillende reizen. Dit betekent dat dit type stoelen naast het gebruikt in het huis of appartement evenzeer voor buiten veel worden gebruikt. Een inklapbare tuinstoel biedt op het terras of het balkon dezelfde voordelen als een klapstoel in de woning. Dit is dan ook de voornaamste reden dat men klapstoelen vaak in plaats van een eenvoudige tuinstoel in een tuinset hebben zitten.

Het voordeel van de ruimtebesparing van een klapstoel maakt het ook een populaire reisgenoot. Op het strand of de camping komen extra zitplaatsen goed van pas. In de auto is ruimte beperkt, dus klapstoelen kunnen als prima opties voor onderweg dienen. Ze zijn erg compact en kunnen tussen de bagage in gestoken worden. Op de camping of bij het strand dichtbij het vakantiehuisje komen deze tuinstoelen altijd van pas!

Tuinstoelen

101 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren