Witte tuinstoelen

12 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Hoe onderhoud ik witte tuinstoelen?

Zoals hierboven gezegd is het belangrijk witte stoelen voor de tuin goed te onderhouden, wil je zo lang mogelijk van ze kunnen genieten. Of je nu zitters hebt van hout, plastic of riet, onderhoud is een must. Met de volgende tips kun jij elke zomer opnieuw genieten van jouw spierwitte zitjes:

  • Witte stoelen van hout? Elk jaar een nieuwe schuur- en lakbeurt kan dan geen kwaad. Door de meubelen opnieuw te schuren en lakken, behoud je de kwaliteit en kunnen ze nog jarenlang mee.
  • Houd je jouw plastic zitters met een witte kleur 's winters ook liever buiten? Leg er dan een zeil overheen en zorg dat ze goed zijn afgesloten van weer en wind. Op die manier hoef je in het voorjaar niet eerst de hele set schoon te maken voordat je erop kunt zitten. Dat scheelt tijd, én je hebt er meer plezier van!
  • Op zoek naar wat meer kleur en gezelligheid? Leg dan leuke, verschillende kussens op de witte stoelen. Deze verhogen het zitcomfort, maar staan ook heel mooi in de tuin!

Stylen met witte tuinstoelen

Het fijne van witgekleurde zitjes: ze passen in elke tuinstijl en je kunt ze overal mee combineren. Wil je jouw terras een boho look geven? Leg dan een outdoorvloerkleed met een kleurrijke print in de tuin of op het balkon - yup, ook deze kleine buitenruimte kun je tof aankleden. Leg hier en daar een paar kussens met van die leuke franjes neer en jouw buiten is boho-tastisch!

Heeft een landelijke look meer jouw voorkeur? Combineer de witte tuinstoelen dan met tuinaccessoires met brocante versiersels. En wat dacht je van een paar mooie windlichten die sfeervol licht geven zodra de zon onder is?

Wil je écht genieten van de tuin, dan kies je voor witte tuinstoelen!