Buitenkleed

127 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Klassiek buitenkleed

Geef je de voorkeur aan een tijdloos, rustig sfeertje? Voorzie je buitenruimte dan van een natuurlijk accent met behulp van een vloerkleed in natuurlijke tint. Een vloerkleed in natuurlijke kleuren verspreidt een gezellige landelijke of Scandi stijl. Bovendien past dit kleed bij alle kleuren en patronen. Het legt de basis voor een fijne mediterrane flair in je buitenruimte. Prachtig te combineren met een robuust houten tuintafel!

Comfort met een outdoor vloerkleed

Ook tuinstoelen van kunststof kunnen heel handig zijn tijdens een gezellig diner in de tuin. Combineer ze met een sfeervol outdoor vloerkleed om je buitenruimte een fantastische sfeer te geven. Zet een stel ​​kaarsen op tafel, op een elegant tafelkleed en hang warme plaids over de stoelen zodat niemand het koud hoeft te krijgen wanneer de zon ondergaat.

Eigenschappen van het outdoor vloerkleed

In de tuin, op het terras of op het balkon, vormt het outdoor vloerkleed een prachtige decoratie. Het buitenkleed is er tegenwoordig in diverse kleuren en patronen en is in staat om je tuinmeubilair prachtig in scène te zetten. Maar welke eigenschappen moet een outdoor vloerkleed hebben?

  • Het outdoor vloerkleed moet waterdicht en weerbestendig zijn, omdat het niet elke keer als het regent naar binnen kan worden gedragen. Dit zorgt voor een lange levensduur van het buitenkleed.
  • UV-bestendigheid en kleurechtheid zijn belangrijk, zodat de kleur van het kleed buiten niet vervaagt. Hij blijft dan lang mooi!
  • Het outdoor vloerkleed moet ook wasbaar en gemakkelijk te reinigen zijn en in het beste geval ook vuilafstotend. Daarnaast kun je het kleed ook tussendoor reinigen met de stofzuiger.
  • Uiteraard is het uiterlijk van het buitenkleed ook belangrijk. Hij moet visueel aantrekkelijk zijn door de kleur of het patroon en ook het gevoel en de zachtheid van het tapijt spelen een rol. Ga je voor een vloerkleed met natuurlijke look? Of wordt het een modern exemplaar in zwart en wit?

  • Ontdek op WestwingNow outdoor vloerkleden van geweldige merken en laat je inspireren voor je buitenruimte!