Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Witte spiegels, zie het licht!


  Een witte spiegel is een must in ieder huis. Behalve dat een spiegel mooi is als decoratiestuk, kunnen ze ook licht en diepte toevoegen in je huiskamer. Kies voor een witte spiegel, want deze combineert goed met bijna alle kleuren. Of je nu een blauwe, bruine of grijze muur hebt, je zult zien dat jouw huiskamer ineens een stuk minder saai is met een wandspiegel. Een witte spiegel past bovendien bij ieder interieur. Strak wit voor in een moderne woonkamer of een witte barokspiegel voor een meer klassieke uitstraling.


  Spiegels stammen al uit de tijd van 3000 jaar voor Christus. Toen was de spiegel vooral een modieus item voor vrouwen. Rijkelijk gedecoreerde handspiegels waren een luxe-item die veel gebruikt werden door vrouwen in de hogere standen. Tegenwoordig is de spiegel vooral een item om je interieur op te fleuren. Witte spiegels zijn leuk in de woonkamer, maar ook wandspiegels in de slaapkamer, kinderkamer of badkamer zullen ze misstaan.  Scandinavisch design

  Een witte spiegel doet denken aan Scandinavisch design. Deze moderne interieurstijl is te herkennen aan het gebruik van natuurlijke materialen en het gebruik van witte en lichtgrijze kleuren. Zet een witte spiegel in een steigerhouten kast of combineer hem met andere lichte meubels. Een lichte, strakke woonkamer is trendy, dus met witte spiegels zit je altijd goed. Hang bijvoorbeeld ongelakte mdf-planken met scheepstouw of gekleurd touw onder elkaar op en hang er dan een witte spiegel naast. Zeker white wash spiegels zijn een mooie accessoire voor woon- en slaapkamer. Leuk om te krijgen en om cadeau te doen!  Hoe houd ik witte spiegels glanzend?

  Een witte spiegel langer glanzend houden? Hieronder vind je een aantal handige tips:

  • Om condens op de spiegel te voorkomen, wrijf je je spiegel voor het douchen in met afwasmiddel of scheerschuim. Wrijf het na het douchen weg en je spiegeltje glans als nooit tevoren.
  • Maak een grote prop van een oude krant en boen de spiegel schoon. Wat zal hij glimmen!
  • Zilverpoets doet wonderen. Wel goed uitwrijven met een droge doek of een stuk keukenrol. Jouw witte spiegel glanst weer als vanouds!  DIY: een unieke witte spiegels

  Simpele witte spiegels vind je in bijna iedere winkel of webshop. Een originele spiegel is wat moeilijker te vinden en ligt vaak boven ons budget. Daarom maak jij jouw unieke exemplaar met witte touch gewoon zelf! Alles wat je nodig hebt, is witte eyeliner en een fles witkleurige raamverf. Ga vervolgens op zoek naar mooi, gekke of artistieke vormen. Gebruik je fantasie!


  Teken jouw figuur vervolgens met witte eyeliner op het spiegelglas. Als je tevreden bent met het resultaat, trek je de lijnen over met de verf. Wedden dat iedereen jaloers is op jouw zelfgemaakte witte spiegel?


  Zie je jouw spiegelbeeld al reflecteren in een mooie witte spiegel? En ben je benieuwd wat er nog meer te zien kan zien in die reflectie? Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen en omrand je spiegelbeeld in witte spiegels met kleurrijke accessoires.

  Spiegels - Wit

  18 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Wit