Besteksets

37 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren

Uniform peuzelen met besteksets

Voor de één simpel eetgerei, voor de ander een ware vorm van kunst: bestek! Er bestaan zoveel verschillende soorten bestek, ieder met eigen geschiedenis. Voor de echte liefhebber is niets mooier dan te weten te komen over de herkomst van het bestek. En waar de een houdt van allerlei verschillende soorten, maten, materiaal en kleuren bestek, heeft de ander de voorkeur voor een uniforme bestekset, waar elk lepeltje, vorkje en mesje naadloos bij elkaar past. 

Niet alleen voor liefhebbers, maar ook voor hen die graag met hun prachtige bestekset willen pronken, is er de bestekcassette! In een bestekcassette bewaar je je bestek op een nette en ordelijke manier. In een oogopslag zie je het theelepeltje dat je nodig hebt bij je kopje thee of die vork voor heerlijke bordje spaghetti. Daarnaast is de bestekcassette een erg stijlvolle manier om je bestek te bewaren. Niets doet meer plezier dan de keukenla optrekken en daar je eetgerei lieflijk naast elkaar gesorteerd te zien.

Stijl & luxe

De bestekcassette is een erg stijlvol en luxueus alternatief op de bestekla die je al in huis hebt. Je tilt het eetmoment voor jezelf en je gasten naar een volgend niveau door het bestek te presenteren in de bestekcasette. Laat je gasten kiezen voor hun favoriete bestekstijl. Een bestekcasette komt erg goed tot zijn recht als je het vult met verschillende soorten bestekstijlen. Denk aan vintage bestek, antiek bestek en juist erg modern bestek voor een mooi contrast in je bestekcassette.

Zoveel keus in bestekcassettes

Je kunt uit allerlei stijlen kiezen voor je bestekcassette. Doorgaans is de bestekcassette gemaakt van hout en is deze bekleed met zacht suède, zodat je bestek geen kans heeft op beschadiging. Kies uit verschillende houttinten voor een luxueuze sfeer naar keuze. Als je voor een iets informelere sfeer wilt gaan, heb je de keuze uit kunststof in chique, donkere kleuren.

Voor een echte prachtige presentatie van je bestek is er ook de bestekcassette met inkijkraampje. Zo heb je, alvorens de bestekcassette te hebben geopend, een duidelijke blik op wat er allemaal op voorraad ligt aan bestek! Voor welk type je ook kiest, zorg ervoor dat de achtergrondkleur altijd donker is, zodat het bestek er echt uitspringt!

Universele of specifieke besteksets

De doorsnee bestekcassette is gemaakt met oog op universeel bestek, ofwel je kunt er zowel je mes, vork als lepel in kwijt. Daarnaast is er de bestekcassette die specifiek is gemaakt voor exclusieve stukken eetgerei. Heb je een prachtige set koperen of gouden vorken die je tentoon wilt stellen? De vorkencassette komt hier dan goed van pas. Met een mooie donkerblauwe of donkerbruine suède ondergrond heb je een heus pronkstuk van een bestekcassette in huis. Leg deze op de eettafel neer, zodat je bij elke maaltijd lekker kunt uitkiezen!

Een bestekcassette zou juist ook kunnen dienen om eenzame vorken, messen en lepels in te bewaren die nergens meer bij horen, maar die te mooi zijn om weg te doen. Je complete bestekset bewaar je dan in de keukenla voor dagelijks gebruik, en de bijzondere eenlingen hebben dan hun luxe suite.