Maat

  Groene poefs

  1 Producten

  Groene poefs voor een verkwikkend effect

  Dat groen goed voor ons is, is je misschien wel bekend. Groen is fris, verhelderend maar ook verkwikkend en opwekkend. Goed idee dus om voor een groene poef te kiezen! Een poef is namelijk lekker multifunctioneel en inzetbaar als voetenbankje, bijzettafel of zitplek, maar een poef in groen is daarbij ook nog eens een fris en verkwikkend accent voor de ruimte. Wat wil je nog meer?

  Laat jij jouw groene poef werken als statementstuk in de ruimte? Óf verrijk je jouw al groene interieur met een mooie groene poef om deze kleur nog meer terug te laten komen in je woning? De keuze is aan jou.

  Hoe gebruik je de groene poef?

  Je kunt de groene poef op verschillende manieren gebruiken:

 • Om op zitten
 • Als voetenbankje: na een lange dag staan heerlijk achterover leunen op je bank of fauteuil, met je voeten op de poef.
 • Met een mooi dienblad erop als bijzettafel.

 • De groene poef binnen jouw stijl

  Groen ademt dus een gevoel van natuurlijkheid, rust en frisheid. Dat klinkt goed. Kies je voor een fluwelen exemplaar met goudkleurige onderzijde? Dan zorgt hij voor een vleugje glans in de ruimte. Ga je voor een handgemaakte gebreide mintgroene poef? Dan kies je voor een zachte noot. Mooi in Scandi interieur en in kinderkamers. Een klassieke hocker-poef op poten is perfect passend bij klassieke stijlen terwijl een hoekig exemplaar met print een leuk accent vormt voor boho interieurs. De leren groene poef is stoer en vindt eenvoudig zijn plek in industriële woningen.

  Welke groene poef voor jou?

  Als je overgaat tot de aanschaf van een groene poef denk dan van tevoren goed na over het doel waarvoor je de poef gaat gebruiken. Is dat als voetenbank, bijzetter of zitplek? Door de afweging te maken, kies je voor een bepaalde vorm en mate van comfort. Bepaal vervolgens ook van welk materiaal je wilt dat je poef gemaakt is. Ga je voor ultiem zacht fluweel of wordt het praktisch leer? Bedenk tot slot waar je de poef gaat plaatsen en met welke meubels hij dus een match moet zijn!

  Shop jouw nieuwe groene poef bij WestwingNow!

  Bij WestwingNow hebben we een collectie groene poefs waarin voor elke stijl iets te vinden is. Neem een kijkje en ontdek welke groene poef het beste past bij jouw interieur. Zoek je een poef om op te zitten of om je voeten op te leggen? Welke groene poef krijgt een plekje in jouw zithoek? Voetjes omhoog en ontspannen maar! Ontdek de collectie en shop jouw groene poef bij WestwingNow.