Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Kannen van porselein voor feestelijke theemomenten


  Met kannen van porselein maak je van elk theemoment een feest. Of je nu met vriendinnen een theetje doet of alleen, met zo’n theekan wordt het éxtra leuk. Nou hup, waar wacht je nog op? Zet de waterkoker maar alvast aan!


  Picture this: je organiseert binnenkort een high tea voor je bff’s. Wat komt er op jouw tafel te liggen en staan? Een mooi tafelkleed, heerlijke hapjes op leuke etagères, schattig servies en een opvallende theepot die op het midden van de tafel een plek krijgt.


  Wat voor theepot zet je dan op die prachtig gedecoreerde tafel? Met kannen van porselein geef je jouw high tea een romantische uitstraling. Combineer de kan met porseleinen servies om het plaatje compleet te maken.  Porseleinen theepot

  Wist je dat? Kannen van porselein zijn de oudste theepotten in de westerse wereld. Gemaakt van kaolien, is de porseleinen theepot in de 17e eeuw uit China mee naar Nederland gebracht. Thee drinken was toentertijd ook al erg populair en daar kwamen deze prachtige theehulpjes goed voor van pas!


  De uit China geïmporteerde kannen van porselein waren rijkelijk versierd met blauwe handbeschilderingen. Vandaag de dag vind je theekannen met tal van versieringen zoals gekleurde bloemen, brocante bogen of juist helemaal niet gedecoreerd.  Soorten kannen van porselein

  Porseleinen kannen zijn stiekem onmisbare accessoires in huis. Voor elke feestelijke gelegenheid kan de theepot op tafel worden gezet. Ideaal toch? Zo’n pot zorgt namelijk direct voor een feestelijke uitstraling. Afhankelijk van de grootte van jouw feest, kun je verschillende soorten theekannen gebruiken.

  Zijn er veel mensen aanwezig? Dan is het handig om een grote porseleinen kan te gebruiken. Bij een kleinere groep gebruik je natuurlijk een paar kleine porseleinen kannen.  Kannen van porselein als decoratie

  Ben je bang dat jouw kannen van porselein na de high tea alleen maar in de kast verstoffen? Geen nood. Je kunt ze perfect gebruiken als decoratie-items! Creëer een inspirerend hoekje op de salontafel met een koffietafelboek, een kandelaar en een porseleinen kan. Zo staat de theepot leuk gedecoreerd in je woonkamer.


  Een plek die je misschien niet zo snel bedacht had, maar wel superorigineel is de badkamer! Ook hier kun je porseleinen kannen als decoratie-item gebruiken op een bijzettafel. Zet er een paar kleine kopjes bij en creëer zo een hoekje in jouw badderruimte, waar je vanaf nu af en toe kunt genieten van een heerlijke kop thee. Zo worden die badmomentjes wel héél fijn, denk je ook niet? Zo wil je deze ruimte misschien wel nooit meer verlaten... Op eigen risico dus!  Vintage kannen van porselein

  Je kunt gloednieuwe kannen van porselein aanschaffen, maar je hebt ook andere opties. Struin rommelmarkten af, of kijk in de servieskast van je oma en vind unieke, antieke exemplaren die vaak rijkelijk versierd zijn met prachtige decoraties. Zo heb je een antieke kan in huis voor een prikkie, of zelfs helemaal gratis.


  Voor bij de high tea, de fijne theemomenten met jezelf en vriendinnen, of als decoratie in huis: kannen van porselein zijn absolute musthaves!

  Kannen van Porselein

  14 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Porselein