Zilveren fotolijsten

15 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Silver Linings: de voordelen van de materiaalsoorten

Koop je een fotolijst van echt zilver of een exemplaar met een frame van aluminium, hout of kunststof, dat geverfd is?


Zilveren fotolijst van metaal

Zilver is een glanzend wit soort edelmetaal, een zwaar en kwalitatief hoogwaardig accessoire dat jaren mee kan. Maar er zijn gelukkig ook goedkopere alternatieven: aluminium lijkt de eerste keuze te zijn, vooral voor zilveren fotolijsten. Dankzij het gladde oppervlak kan de aluminium fotolijst kan het de kleur zilver perfect presenteren. Een aluminium frame is erg licht, maar overtuigt met zijn sterkte.


Zilveren fotolijst van hout

Ook goedkoper dan echt zilver zijn houten fotolijsten die in zilver zijn geverfd. Het nadeel van deze exemplaren is, dat het kan voorkomen dat de verf op een bepaald moment loslaat. Wil je de gezelligheid van je kamer benadrukken? Kies dan voor een houten lijst.


Zilveren fotolijst van kunststof

Het kunststof fotolijstje belooft vergelijkbare voordelen als de aluminium fotolijst. Echter, met het verschil in gewicht. Omdat plastic lichter is dan aluminium en toch zeer stabiel is, vooral bij grote formaten, is de kunststof fotolijst een zeer goede en populaire optie.


Decoratietip van onze interieurexperts

We kennen de materiaalmix al op het gebied van sieraden. Sieraden, horloges en armbanden in goud en zilver kun je goed combineren. Natuurlijk kun je gouden en zilveren fotolijsten ook goed combineren of je kunt zilveren fotolijstjes combineren met gouden decoratie - dit zorgt voor een spannende look.


Geef je herinneringen de juiste sfeer

Fotolijsten doen veel meer dan foto's, afbeeldingen en collages presenteren. Ze dienen ter decoratie en kunnen je interieur de finishing touch geven. De kleur zilver is erg populair in de huidige interieurtrends. Beschikbaar in een verscheidenheid aan variaties op het gebied van ontwerp kun je met zilveren fotolijsten delicate accenten aan je huis geven. Met een fotolijst in zilver ben je absoluut trendy.


Fotolijsten in zilver groot of klein

Het hoogwaardige zilveren fotolijstje is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De meest voorkomende zijn:

  • Fotolijst 10x15 cm in zilver
  • Fotolijst 13x18 cm in zilver
  • Fotolijst 15x20 cm in zilver
  • Fotolijst 20x13 cm in zilver


Verzorgingstips voor je fotolijst in zilver

Eén ding geldt voor alle fotolijsten: gebruik nooit schurende sponzen of agressieve reinigingsmiddelen en schuurmiddelen. Dit kan leiden tot krassen en beschadiging. Gebruik in plaats daarvan een licht vochtige doek om het fotolijstje schoon te maken, maar vaak is zelfs een stofdoek voldoende. Voor écht sterling zilveren lijsten zijn er speciale zilverreinigers.


Fotolijsten in zilver online kopen op WestwingNow

Het effect van een foto staat en valt met de lijst waarin deze is gepresenteerd. Daarom moet je goed overwegen, in welke lijst je je favoriete foto’s gaan neerzetten. Als je voor een fotolijst in zilver kiest, zorg je in elk geval voor een elegant, luxe accent in je interieur. Ontdek onze exclusieve selectie zilveren fotolijsten op WestwingNow!