Wandobjecten

68 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Functionele wandobjecten

LED-wandobjecten zijn echte blikvangers, die zorgen voor een lach op ons gezicht. Of het nu gaat om lightboxen, letters of symbolen: ze ontvouwen hun volledige potentieel wanneer het donker wordt en verrijken ons huis als een originele lichtbron. In de hal laten ze ons bijvoorbeeld ’s nachts de weg vinden, of zorgen ze voor sfeervolle verlichting in de woonkamer.

Wandhaken die op een sculptuur of installatie lijken, zijn populaire decoratieve objecten die zich nuttig kunnen maken in de hal, keuken, badkamer of kinderkamer. Hiermee vang je twee vliegen in één klap! Ze zijn namelijk decoratief én praktisch. Hetzelfde geldt voor wandopbergmandjes, wat originele en ruimtebesparende alternatieven zijn voor traditionele opslagoplossingen.

Gewoonweg prachtig: decoratieve wandobjecten

Wandobjecten zijn beschikbaar in diverse stijlen. Zo bestaat er industriële wanddecoratie, zoals stoere wandrekjes of letterborden. Maar er zijn ook oosters geïnspireerde wandobjecten. Denk hierbij aan decoratie met ornamenten. Ze zijn prachtig als contrast in een modern wit interieur. In kinderkamers zijn vrolijke guirlandes of wanddeco in de vorm van dieren, zoals schattige vlinders, superleuk. Foto’s en schilderijen kunnen de muren tot leven brengen in elke ruimte van je huis! Kies je voor wanddecoratie met een natuurlijke look – van hout of vlechtwerk – of worden het objecten van metaal, of stof? Bij WestwingNow vind je wanddecoratie, wandobjecten en wandopbergers voor elke wens, ruimte en stijl!

De juiste plek voor wanddecoratie

De keuze voor wanddecoratie is uiteraard aan jou. Welk effect wil je ermee bereiken, moet het een statement zijn of maakt het onderdeel uit van een ensemble? Beantwoord deze vragen en kom tot een geschikte plek voor je decoratieve object of zoek naar een decoratief object dat past op een specifieke plek.

Shop jouw wandobjecten bij WestwingNow!