Booglampen

7 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Het juiste licht in elke kamer

De booglamp kan in veel ruimtes flexibel worden gebruikt.

  • Woonkamer: De vloerlamp met boog is bijzonder geschikt om bij te lezen of eenvoudigweg als indirecte bron van verlichting voor sfeer in de woonkamer.
  • Slaapkamer: Hier is zacht licht gewenst, maar ook licht om bij te lezen is prettig. Een booglamp met een stoffen lampenkap is precies wat je nodig hebt. Hij oogt elegant en creëert een bijzonder gezellige sfeer.
  • Keuken: Misschien verwacht je hier niet direct een designbooglamp, maar deze kan hier een originele, extravagante noot neerzetten. Kies voor een moderne of avant-gardistische stijl en maak een statement!
  • Eetkamer: De booglamp boven de eettafel vormt een echte blikvanger boven je eettafel. Hij zorgt voor genoeg licht - zodat je het eten goed kunt zien – maar ook voor sfeer.

Speciale tip

Vooral milieuvriendelijk en kostenbesparend is de LED-booglamp. Bij WestwingNow vind je LED-lampen, maar ook klassieke peertjes. Hier vind je onze lampjes.

De voordelen van onze booglampen

Een grote booglamp is een eyecatcher in elke kamer. Zijn flexibele gewrichten geven je licht - waar je het ook maar nodig hebt en maken hem eenvoudig in te stellen naar wens.

Booglampen koop je bij WestwingNow

Of het nu gaat om een booglamp voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer: overal staat hij zijn mannetje. Vind nu jouw booglamp bij WestwingNow en verlicht je huis - stijlvol en doelgericht. Shop jouw nieuwe booglamp bij WestwingNow!