Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Cocktail- & whiskeyglazen: voor een stijlvol proostmoment


Barglazen mogen niet ontbreken in jouw bar-aan-huis. Hiermee creëer je de ideale setting voor een gezellige avond met vrienden of familie. Van likeurglazen tot cocktailglazen, bij WestwingNow shop je de hele glazencollectie voor jouw barcart of huisbar. Tip: combineer de barglazen met bijpassende karaffen.

Welke glazen moet je in elk geval op je barcart hebben staan? We vertellen het je hier.Likeurglazen

Likeur moet genipt worden. Alleen als je van je likeurglas nipt, proef je optimaal de smaak. Daarbij is likeur best aan de sterke kant, met soms wel 70% alcohol! Niet echt een drankje om in flinke scheuten op te drinken en daarom zijn likeurglazen ook zo klein.Martiniglazen

Wie kent hem niet, de Martinicocktail! In Amerikaanse series laten ze maar wat graag zien hoe je een Martini schenkt. Hop, een olijf erbij en een memorabel moment is geboren. Een echt martinimomentje maak je natuurlijk af met de juiste serveertechnieken. Het oog wil immers ook wat. Laat je Martinikunsten nog beter uit de verf komen door Martini’s te serveren in bijpassende Martini glazen.Shotglazen

Shotglazen zijn voor iedere shotjesliefhebber een must in de glazencollectie. Of je nu wekelijks een shotjesavond houdt of een enkele keer, zoals op oudejaarsavond, van een verwarmend shotje wilt genieten: zonder shotglazen kan dat natuurlijk niet! Daarom zijn deze barglazen een must voor iedereen die weleens een feestje geeft.Cocktailglazen

Een avondje naar een cocktailbar is een beleving met bartenders die voor je in de weer zijn met glazen, flessen, shakers en je vervolgens de meest indrukwekkende drankjes voor de neus te zetten in prachtige cocktailglazen. Niet verwonderlijk dat steeds meer exclusieve bars hun deuren openen. Maar waarom zou je niet thuis aan het shaken, stirren en mixen gaan en je zelfgemaakte drankje presenteren in een mooi cocktailglas?

Oefening baart cocktailkunst, en voor je het weet, drink je ze net zo lekker thuis of in je tuin tijdens een zwoele zomeravond. Dus is er een feestje op komst? Dan zijn cocktailglazen the way to go.Andere barglazen die niet op je barcart mogen ontbreken:

  • Borrelglazen zien er vaak zo leuk en gezellig uit in je kast! Ook al gebruik je ze stiekem maar een enkele keer in het jaar; als je ze nodig hebt, kun je ze maar beter gereed hebben staan! Een borrelglas is overigens niet per se alleen als shotglas te gebruiken, ze zijn ook erg leuk voor non-alcoholische drankjes of als amuseglaasjes. Zelfs kinderfeestjes krijgen een vrolijk feesttintje met borrelglazen.
  • Licor 43 is een lekker zoet likeurtje van Spaanse bodem. Hij smaakt lekker puur, met of zonder ijs, maar is ook lekker voor in de koffie. Het liefst drink je de licor in speciale Licor 43 glazen. Het merk heeft naast de normale Licor 43 glaasjes om de likeur puur op ijs te drinken ook grotere glazen waarin je diverse mixdrankjes kunt presenteren.
  • Je ziet ze overal steeds meer opduiken; de longdrinkglazen. En dat is niet gek ook. Deze grote glazen zien er stijlvol uit en zijn een luxe aanvulling op je servies. Het mooie ontwerp van de glazen past bij ieder interieur en er gaat net iets meer in dan bij een standaard glas. Ook zijn de longdrinkglazen vaak wat steviger. Als de kinderen ze een keer laten vallen, barsten ze niet in 1000 stukjes uiteen. Een onmisbare aanvulling op je servies!
  • Zoek je een origineel verjaardagscadeau voor je partner? En is hij toevallig een echte levensgenieter? Maar lijkt het of hij alles al heeft? Organiseer dan een whiskeyproeverij voor zijn verjaardag! Geef hem dan ook mooie whiskey glazen, zodat hij ook zijn eigen proeverijen thuis kan gaan organiseren.


WestwingNow: voor al je barglazen

Naast bovengenoemde glazen, vind je bij WestingNow ook grappaglazen, cognacglazen, whiskeyglazen, champagneglazen, bierglazen, wijnglazen en meer. Shop hier jouw voorraadje barglazen voor eindeloze borrelavonden met je beste vrienden!

Cocktail- & whiskyglazen

46 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren