Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Jouw groen in de spotlights: vazen en bloempotten


Haal de natuur in huis met behulp van planten en bloemen. Planten en bloemen staan niet alleen decoratief, ze zorgen ook voor frisse, zuivere lucht en zuurstof in huis. Daarnaast vergroten ze de concentratie en productiviteit. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een aantal planten in huis. Mooie vazen en bloempotten zijn onmisbaar wanneer je kiest voor meer groen in huis. Zet een grote plant op een mooie bijzettafels, een paar kleine potjes met plantjes in de vensterbank of in een boekenkast, een stel kruidenpotjes in de keuken en een vaas met bloemen op tafel. En vergeet ook je werkkamer niet! Een vleugje extra concentratie en productiviteit kan nooit kwaad, toch? Met vazen, bloempotten, plantenbakken en decoratieve vazen met deksel kun je een gezellige sfeer creëren en je huis een persoonlijke touch geven.


Vazen - het perfecte podium voor prachtige bloemen


Een groot boeket van kleurrijke bloemen voor een verjaardag of een enkele mooie roos als teken van de liefde? Bloemen worden vaak gegeven en ze verfraaien sinds jaar en dag onze woonkamers met hun prachtige kleuren, heerlijke geuren en hun bijzondere verschijning. Om ervoor te zorgen dat alle bloemrijke begroetingen en florale liefdesbetuigingen ook perfect gepresenteerd kunnen worden, is de juiste vaas bijzonder belangrijk. WestwingNow biedt een uitgebreide selectie aan vazen van glas, keramieken vazen, porseleinen vazen en RVS vazen. Maar er is meer. Er zijn ook vazen die het geweldig doen zonder bloemen! Denk hierbij aan vazen van materialen als steen, hout, beton, plastic, hoorn of marmer. WestwingNow biedt ook een ruime selectie aan dit soort decoratieve vazen, vloervazen en vazen met een deksel.


Bloempotten - geef je planten een nieuw thuis


Net als bij vazen ​​speelt de juiste stijl ook een belangrijke rol bij het kiezen van bloempotten en plantenbakken. Deze decoratieve en praktische accessoires vormen voetstukken voor je planten en bloemen maar maken ook onderdeel uit van je interieur. Voor de keuze van je bloempotten zijn er diverse materialen, kleuren, vormen en maten beschikbaar, Kies je bijvoorbeeld voor een grote kamerlinde, dan heb je een van de grote bloempotten nodig. Een kleine pannenkoekplant gebruikt een kleiner potje. En dan zijn er natuurlijk bloempotten voor binnen en bloempotten voor buiten.

Groen doen?

We hebben ze al beschreven, de voordelen van meer groen in huis. Maar naast de bijkomende voordelen, zijn planten ook gewoon supermooi. Misschien bouw jij aan je urban jungle thuis en zoek je een huisje voor je grote Arecapalm (ook wel goudpalm genoemd), een serie Aloë Vera planten en vrouwentongen en je Philodendron Monstera Deliciosa. Zet ze met een gerust hart bij elkaar in de zithoek en combineer ze met mooie meubels van luxe materialen. Ook een vleugje industriële stijl kan hier prachtig zijn, voor een stoere touch. Ben je nog niet zo ervaren in de wereld van planten en zoek je naar een eerste stap in de richting van ‘meer groen in huis’? Kies dan voor een stel kleine plantjes in de vensterbank of ga juist voor één grote plant in de zithoek. Wees niet bang voor het onderhoud van je planten. Veel planten hebben genoeg aan eens per week of eens per twee weken water!

Vazen en bloempotten als cadeau

Geef jij een bloemetje of plantje cadeau? Leuk! Misschien wordt jouw cadeau wel nóg leuker (en blijvend) als je er ook een vaas of bloempot bij geeft. Kies eerst een van de mooie vazen en bloempotten van WestwingNow uit en loop, als je deze binnen hebt gekregen, naar de bloemenstal op de hoek. Presenteer vervolgens je bloemetje of plantje in de vaas of bloempot, wedden dat je nét iets meer indruk maakt?

Laat je inspireren door de verschillende vazen en bloempotten bij WestwingNow en kies voor een modern, klassiek, minimalistisch of weelderig exemplaar voor jouw huis of als cadeau!

Vazen & bloempotten

404 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren