Vazen & Bloempotten

430 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Groen doen?

We hebben ze al beschreven, de voordelen van meer groen in huis. Maar naast de bijkomende voordelen, zijn planten ook gewoon supermooi. Misschien bouw jij aan je urban jungle thuis en zoek je een huisje voor je grote Arecapalm (ook wel goudpalm genoemd), een serie Aloë Vera planten en vrouwentongen en je Philodendron Monstera Deliciosa. Zet ze met een gerust hart bij elkaar in de zithoek en combineer ze met mooie meubels van luxe materialen. Ook een vleugje industriële stijl kan hier prachtig zijn, voor een stoere touch. Ben je nog niet zo ervaren in de wereld van planten en zoek je naar een eerste stap in de richting van ‘meer groen in huis’? Kies dan voor een stel kleine plantjes in de vensterbank of ga juist voor één grote plant in de zithoek. Wees niet bang voor het onderhoud van je planten. Veel planten hebben genoeg aan eens per week of eens per twee weken water!

Vazen en bloempotten als cadeau

Geef jij een bloemetje of plantje cadeau? Leuk! Misschien wordt jouw cadeau wel nóg leuker (en blijvend) als je er ook een vaas of bloempot bij geeft. Kies eerst een van de mooie vazen en bloempotten van WestwingNow uit en loop, als je deze binnen hebt gekregen, naar de bloemenstal op de hoek. Presenteer vervolgens je bloemetje of plantje in de vaas of bloempot, wedden dat je nét iets meer indruk maakt?

Laat je inspireren door de verschillende vazen en bloempotten bij WestwingNow en kies voor een modern, klassiek, minimalistisch of weelderig exemplaar voor jouw huis of als cadeau!