Maat

  Rotan tuintafels: on-trend en perfect voor jouw tuin


  Heb je weleens aan rotan tuintafels gedacht? Het natuurlijke materiaal en vlechtwerk is helemaal hot en perfect voor jouw buiten. Met zo’n tafel krijgt de tuin een superchille uitstraling. Om het plaatje compleet te maken, schuif je nog eens een paar prachtige rotan tuinstoelen aan jouw tafel en zeg maar “hallo” tegen die mooie tuinset. Laat je inspireren en upgrade je eigen terras met een trendy rotan tuintafel!


  Is de tuintafel / eettafel toe aan vervanging? Dan is nu het moment aangebroken om een nieuw prachtexemplaar uit te zoeken. Alleen…wat voor exemplaar kies je? Want een tafel moet niet alleen in de tuin passen, we willen ook dat het een echte eyecatcher van deze ruimte vormt. En zo’n kunststof model, dat kennen we nu wel. Rotan is helemaal van nu en uitermate geschikt voor elke buitenruimte.  Waarom tuintafels van rotan?

  Twijfel je nog wat voor tafel er in de tuin komt te staan? Stop met draaikonten: een rotan tuintafel it is!Je zou ook kunnen kiezen voor rattan. Beide worden vaak als één en hetzelfde product gezien. Toch zit er wel degelijk verschil in: rotan wordt geoogst van de rotanpalm en heeft een diameter van vijf tot zeven centimeter. Rattan heeft een diameter van zo’n twee tot vijf centimeter, groeit veel lager bij de grond en woekert op een wijnstokachtige manier en over de bestaande vegetatie heen. Rotanstengels staan tussen juli en oktober in bloei en krijgen daardoor een bruinachtige kleur.


  Rotan tuintafels hebben net als een rieten tafel door het stevig gevlochten materiaal een onbepaalde levensduur en dat betekent: een prachtige tafel in de tuin waar je jarenlang plezier van hebt. Exemplaren met een tafelblad van glas bieden een stabiele plek voor jouw borden, glazen, windlichten, kleine bloempotten en andere accessoires die je hierop kwijt kunt.  Soorten rotan tuintafels

  Tijdens een mooie zomerdag is je eigen tuin dé plek waar je ’s avonds wilt zijn. Heerlijk dineren met vrienden aan een lange tuintafel, om vervolgens nog lekker lang na te tafelen. Een tafel moet dus niet alleen praktisch zijn, maar ook het pronkstuk van de buitenruimte zijn!


  Heb je besloten om voor een rotan tuintafel of rieten tafel te gaan? Welk model komt er dan te staan? En in welk formaat en kleur? Deze keuzes zijn afhankelijk van de grootte van jouw buiten. In een grote tuin heb je namelijk meer mogelijkheden dan op een klein terras of schattig balkon.
  Er zijn ronde, vierkante en rechthoekige rotan tuintafels. Aan jou de keuze met welke vorm jij jouw buitenruimte verrijkt.  Voordelen rotan tuintafels

  Als je eenmaal een tuintafel van rotan in de tuin hebt staan, zal je snel opmerken waarom deze zo handig is. Een kleine greep:

  • Rotan tafels zijn eenvoudig schoon te maken;
  • Rotan is stevig en slijt niet;
  • De tuintafel heeft nauwelijks onderhoud nodig;
  • Een rotan tafel kun je zowel binnen als buiten kwijt.


  Nou hup, waar wacht je nog op? Ga vliegensvlug die tuin aanpakken, zodat je daar heerlijk kunt chillen op zonnige dagen! Op WestwingNow vind je een fantastische selectie rotan tuintafels!

  Tuintafels: rotan

  18 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Rotan