Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Rotan schommelstoel

  2 Producten

  Rotan schommelstoelen: cool en retro

  Terug naar de Seventies met een rotan schommelstoel in je woonkamer! Deze schommelstoel was vroeger helemaal de trend en heeft nu zijn weg weer teruggevonden naar de hipste woonmagazines. De rotan schommelstoel past in elke woonkamer, of je nu houdt van modern, design of klassiek.

  Toen & nu: rotan schommelstoelen

  Bij rotan schommelstoelen denk je misschien aan het lelijke ding dat vroeger in de ouderwetse woonkamer van je oma stond. Tegenwoordig is de rotan schommelstoel een stuk hipper en comfortabeler in gebruik. Erken de schoonheid van riet en haal een rieten schommelstoel in huis waarmee je elke bezoeker versteld doet staan.

  Schommelen voor jong en oud

  Schommelen loopt als een rode draad door ons leven. Onze eerste ervaring met schommelen was als klein kind in de wieg, later op de schommel en nog veel later schommelen we zachtjes op en neer in onze luxe fauteuil. Wil jij nostalgie in huis halen en de traditie voortzetten in je eigen woonkamer? Dan is een rieten schommelstoel iets voor jou.

  Een rieten schommelstoel is geschikt voor jong en oud. Herinner jij opa nog in zijn schommelstoel, waar alleen hij op mocht plaatsnemen? Haal de nostalgie in huis! Schommelen kalmeert je en zorgt voor rust en eenvoud in je woning.

  Rotan schommelstoelen, helemaal zen

  Heen en weer wiegen in een schommelstoel heeft een kalmerende werking op je lichaam en geest. Het is een gevoel dat we vanuit de baarmoeder hebben ervaren en dat nu nog steeds een positief effect teweegbrengt. Baby’s worden er rustig van en soms val je ervan in slaap. Dat maakt de rotan schommelstoel ideaal om je woon- of slaapkamer te zetten als je even lekker tot rust wilt komen. Ook zijn ze perfect inzetbaar als tuinstoelen!

  De rotan schommelstoel is anders dan je andere meubels. Daarom verdient hij ook een speciale behandeling wanneer je er eentje in je interieur hebt staan. Leg bijvoorbeeld mooie en zachte kussens en plaids in je stoel, zodat je een heerlijke zitplek creëert. Op die manier komt de rotan schommelstoel echt tot zijn recht en zal je merken dat je er vaak plaats in wilt nemen.

  Een rotan schommelstoel in jouw stijl

  Op zoek naar de perfecte rotan (rattan) schommelstoel die perfect bij jouw interieur past? Let op deze tips en dan vind je hem hopelijk snel:

  • Vergelijk verschillende rieten schommelstoelen met elkaar om een idee te krijgen van looks en designs. Kies je voor een brede rieten schommelstoel of juist een smalle die in elke kamer past?
  • Misschien heb je een tweedehands schommelstoel gevonden die je écht te gek vindt. Controleer dan wel goed de kwaliteit van het riet. Combineer je aanwinst met comfy kussens voor extra comfort.
  • Riet kan bewerkt worden in verschillende kleuren. Je kunt dus bijvoorbeeld ook gaan voor een witte rieten schommelstoel, zodat je je interieur niet hoeft aan te passen aan de natuurlijke, lichte kleur van riet.
  • Dit materiaal is ook ideaal voor je tuinmeubelen, combineer verschillende rieten stoelen in je tuin.

  Ben je overtuigd geraakt? Ga voor een super ontspannende zitplek en haal een van onze rotan schommelstoelen in huis voor een flinke dosis elegantie én comfort!