Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

De schommelstoel: ontspannend & stijlvol

Schommelstoelen zorgen voor een fijn ontspanmoment. In je eigen tuin de zonsondergang tegemoet schommelen, wie droomt daar nou niet van? Zo’n stoel is heerlijk ontspannend en het geeft je een comfortabele plek om op mooie zomerdagen buiten van het weer te genieten.

De variatie in schommelstoelen is groot. Van een design schommelstoel, zoals de Eames schommelstoel of één voor in de tuin. Dan hoef je zelf niet meer je kind in slaap te wiegen!

Schommelen & dommelen

Een schommelende beweging heeft op veel mensen een kalmerende en rustgevende invloed. Het is niet voor niet dat huilende baby’s sneller in slaap vallen wanneer ze opgepakt en gewiegd worden. Maar ook jij doezelt heerlijk weg wanneer je in een schommelstoel zit. Dit meubelstuk is dan ook een fijne aanwinst voor je zithoek. Zet er een leuk bijzettafeltje naast zodat je je glas en boek binnen handbereik hebt. 

Schommelstoelen & - banken voor de tuin

Als je een echt outdoor mens bent, breng je het liefst zoveel mogelijk tijd buiten door. Dan is het ideaal als je een tuin hebt, zodat je lekker met planten en bloemen kunt werken en je handen vies kunt maken. En wil je even pauze houden? Dan neem je gewoon plaats op een van de schommelstoelen die je op deze pagina vindt. Wil jij graag een schommelstoel in de tuin, maar pak je het liever groots aan? Dan kun je ook kiezen voor een schommelbank. Dit is een comfortabele bank die aan een schommelsysteem hangt waar je met meerdere mensen op kunt zitten. Hierbij wat leuke tips over hoe je je zithoek in de tuin kunt stylen:

  • Leg wat zitkussens in frisse zomerkleuren in de schommelstoelen of –bank.
  • Leg een outdoor-vloerkleedop je terras. Dit zorgt ervoor dat je ook buiten een huiselijk gevoel ervaart en het is nog zacht voor je voeten ook.
  • Zet lantaarns rondom je schommelstoelen. Zeker ’s avonds is het namelijk heerlijk om de stress van alledag van je af te schommelen en dan kan je wel een extra sfeerlichtje gebruiken.
  • Maak je outdoor-zithoek af met mooie planten en bloemen in grote potten. Deze potten werken als scheidingswand zodat je de zithoek scheidt van de rest van de tuin. Lekker knus!
  • Of je nu een schommelstoel zoekt van hout, rotan, kunststof of metaal. En voor binnen of voor buiten. Bij WestwingNow haal je jouw favoriete schommelstoel in een paar klikken in huis!

    Schommelstoelen

    15 Producten