Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Opbergdozen & boxen: opgeruimd staat netjes


Dozen en boxen zorgen ervoor dat je interieur een opgeruimde indruk maakt. In elke ruimte in huis kan je ze wel gebruiken. Wij geven je hier wat handige tips voor het creëren van een georganiseerd interieur.opbergdozen & boxen voor de slaapkamer

De slaapkamer is the place to be om tot rust te komen en op te laden voor een nieuwe dag. Rondslingerende spullen maken de slaapkamer rommelig waardoor er een onrustige omgeving ontstaat die invloed heeft op je nachtrust. Dozen en boxen komen in de slaapkamer dus goed van pas. Gebruik opbergkisten voor het opslaan van het winterdekbed of een stapeltje plaids voor koude nachten. De kist kan tegelijkertijd als bankje gebruikt worden bij het voeteneind van het bed.

Als er een ruimte in huis gevoelig is voor een rommelige uitstraling, dan is het wel de kinderkamer. Speelgoed en de sprokkelwaar van je kleintje kunnen zorgen voor chaos. Toch is het vrij eenvoudig om de kinderkamer netjes te houden. Zet een grote houten speelgoedkist onder de hoogslaper of tegen een muur. Hier kan je kind al zijn speelgoed in opbergen wanneer hij uitgespeeld is. Zet ook speelgoedkisten of een speelgoed trommel in de woonkamer, zodat je het daar ook netjes houdt. Ook leuk: decoreer de kinderkamer met een vintage speelgoed-trommel. Dit is niet alleen heel handig, maar het kleedt de kamer ook nog eens gezellig aan.Hoe hou ik de woonkamer netjes?

De eerste indruk telt. Wanneer de woonkamer volstaat met heel veel items, maak je een chaotische indruk op je gasten. Ook hier komen opbergmanden goed van pas. Een paar tips voor een opgeruimde living:

  • Zet her en der een opbergmand neer, dit ziet er leuk uit en opruimen wordt een fluitje van een cent. Je gooit gewoon alles in de manden! Zet er eentje naast de bank en leg hier nonchalant een paar tijdschriften of een plaid in.
  • Berg je spullen op in opbergdozen en zet deze in de buffetkast en op de onderste verdieping van je salontafel. Zo houd je het lekker overzichtelijk en kun je spulletjes makkelijk terugvinden.
  • Plaats containers naast je bank en favoriete fauteuil. Deze ronde bijzettafels hebben vaak 2 of 3 compartimenten die je af kunt sluiten. Hier kun je magazines, boeken, reservekaarsen etc. in bewaren.
  • Zet een vintage kist in de kamer. Hier kunnen jij en je kinderen rondslingerend speelgoed en andere spulletjes in opslaan.Boxen voor buiten

De zolder is vaak een verzamelplaats van spullen. Toch is het fijn als ook hier een beetje orde in de chaos is, zodat je alles makkelijk terug kunt vinden. Gebruik daarvoor (kartonnen) opbergboxen. Hiervan kan je nooit genoeg stuks hebben! Label elke kunststof opbergbox of opbergdoos van karton zodat je bijvoorbeeld de kerstpullen of winterkleren in no time tevoorschijn kunt halen.

In de tuin zijn boxen erg handig! Hier kun je namelijk je tuinkussens en tuingereedschap in opbergen wanneer je het niet gebruikt. Een wickeropbergbox is een kunststof opbergkist met een gevlochten rotan structuur. Zo’n box kan vaak waterdicht worden afgesloten. Je hebt ze in allerlei maten, kies een maat die past bij jouw tuinkussens.Tip!

Heb je een klein balkon maar wil je er wel een groene oase van maken? Denk er eens aan om hangbakken op te hangen en vul deze . Zo behoud je het (minimale) vloeroppervlak en creëer je wel het buitenlevengevoel.Een overzichtelijk interieur begint bij WestwingNow

Van een broodtrommel tot opbergbakjes in alle maten. Bij WestwingNow vind je praktische opbergers om de voedselvoorraad vochtvrij en droog te bewaren. En een rijtje blikken, potten en opbergbakjes in de keukenkast, ziet er ook nog eens heel leuk uit. En ook de badkamer wordt een stuk netter met de praktische opbergers die je bij WestwingNow vindt. Denk bijvoorbeeld aan een beautycase en sieradendoos.

Shop vandaag dozen en boxen voor een georganiseerd huis bij WestwingNow, dan zorgen wij ervoor dat je voorraadje opbergers snel bij je wordt thuisbezorgd.

Opbergdozen & boxen

60 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren