Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Warm en hot: blauwe kaarsen


  Als de winter weer voor de deur staat of de lenteavond is koeler dan je dacht, dan is er niets fijner om ’s avonds gezellig en warm in de woonkamer te zitten met de kaarsjes aan. Blauwe kaarsen zijn het woonaccessoire van het moment die niet mogen ontbreken in huis. Door de plafondverlichting uit te doen en de blauwe kaarsen aan te steken, wordt het in één klap gezellig.


  Net als de rest van de accessoires, pas je de kaarsen natuurlijk aan op je interieur. Voert blauw de boventoon in jouw woonstijl? Dan zijn blauwe kaarsen de perfecte oplossing. Van oceaanblauw tot donkerblauw, en van pastelblauw tot aqua. Door verschillende tinten blauwe kaarsen met elkaar te combineren, wordt jouw huis straks een weerspiegeling van kalmte en rust.  In geuren en kleuren met blauwe kaarsen

  Blauwe kaarsen zijn niet alleen voor in de woonkamer een goed item. Kaarsen kun je eigenlijk overal een plekje geven. Zin in een romantische avond? De kaarsen geven door hun mooie verlichting extra sfeer aan de avond. Zet de blauwgekleurde kaarsen niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of zelfs badkamer. Het blauw van de kaarsen geeft een kalme en warme uitstraling, en de kaarsverlichting zorgt voor een romantische sfeer.


  Geurkaarsen voegen nog net wat extra’s toe aan de standaard blauwe kaars. De kleur blauw roept een gevoelswaarde op van puurheid, zuiverheid en kalmte. Daarom hebben blauwe kaarsen vaak een heerlijk frisse geur die je doet denken aan schone was of de buitenlucht. Door ze ’s avonds te branden op je slaapkamer, word je ’s ochtends wakker met een heerlijke geur in je neus die je niet meer wilt missen.  Stompkaarsen, kandelaars en waxinelichtjes

  Er zijn zo veel verschillende soorten kaarsen in het blauw te vinden, dat de perfecte kleur blauw er voor jou vast ook bij zit. Kun je toch niet de juiste blauwe kaarsen vinden? Dan kun je ook gemakkelijk zelf aan de slag:

  • Om toch het gevoel van blauwe kaarsen te creëren, kun je witte kaarsen of kaarsen met een natuurlijke kleur in blauwe kandelaars zetten.
  • Ook voor grote stompkaarsen zijn er blauwe plateaus waar een grote, ronde kaars prachtig op staat. De combinatie met hout dat blauw is geverfd en een rustieke kaars erop doet het goed in elk interieur.
  • Wil je gebruikmaken van veel kleine kaarsjes? Zet dan waxinelichtjes in een blauw glas. Dit geeft naast een leuk effect ook nog eens extra mooie en zachte verlichting!  Blauwe kaarsen in de tuin

  In een groene tuin misstaan lichtblauwe kleurelementen niet. Als je bij een wat hardere wind niet constant je blauwe kaarsen wilt blijven aansteken, kun je ook eens denken aan een lantaarn van lichtblauw glas waar je dan een kaarsje in brandt. Maar ook een grote blauwe kaars die je op een zogenaamde kaarsenstok kan steken kan als tuinverlichting dienen. Zorg er dan alleen voor dat er al een gaatje in de blauwe kaars zit, anders wordt het een lange avond.

  Blauwe kaarsen

  1 Producten