Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Houten fotolijsten – met een gouden randje


Iedereen heeft mooie herinneringen, herinneringen die je het liefst wilt koesteren, wilt laten zien of zichtbaar om je heen wilt hebben. Een foto van een mooie gouden herinnering verdient een prachtig randje. Welke fotolijst krijgen jouw foto's? Houd je het graag neutraal en natuurlijk? Ga dan voor houten fotolijsten!


Met houten fotolijsten geef je jouw dierbare momenten een prachtig podium. Bepaal met het soort hout welke sfeer je de ruimte meegeeft. Wat strakker of iets meer landelijk? Het kan allemaal met hout!Verschillende houten fotolijsten

Houten fotolijsten, of wissellijsten, komen in alle vormen, maten en kleuren voor. Een stoere sfeer creëer je met een brede zwarte lijst. Iets chiquers ontstaat met een houten lijst van zilver. Laat de houten fotolijsten de kamer in springen met de mooiste kleuren en de leukste designs.Pick your style!

  • Houten fotolijsten passen als snel bij een Scandinavische sfeer. Houd je van licht, eenvoudig en natuurlijke materialen? Kies dan lichthouten, onbewerkte fotolijstjes, waarbij de structuur en kleur van het hout intact zijn gelaten. Super Scandic!
  • Een Country Chique touch krijg je met een fotolijst van gebeitst steigerhout. Helemaal eentje die voorzien van een hangertje met hartje.
  • Wil je de foto echt allure meegeven? Zet er dan een passe-partout omheen passend bij het fotoformaat.‘Au naturel’ met steigerhout

Hou jij liefst van 'au naturel', iets subtiels en met een rustige uitstraling? Ga dan voor een fotolijst van steigerhout! Een wissellijst van steigerhout geeft een natuurlijke sfeer aan de foto en zijn omgeving. De basic look laat de inhoud extra naar voren komen en zorgt voor een rustige uitstraling. Omdat het kader gemaakt is van dit karakteristieke materiaal, is de fotolijst niet alleen duurzaam, maar past deze bij elk interieur: strak modern of rustiek romantisch.Houten fotolijsten overal in huis

De kous is uiteraard niet af met het aanschaffen van een aantal fotolijsten en het selecteren van je favoriete foto’s. Wees ook creatief met het bedenken van een plek voor je houten wissellijsten. Ga je voor strakke rijtjes, waar symmetrie zegeviert? Of ga je eerder als een echte Piet Mondriaan te werk en probeer je evenwicht te brengen in de chaos? En wat denk je van het formaat? Het kan ook mooi zijn om voor kleinere lijsten te gaan, die je in een originele vorm bij elkaar plaatst. Bij WestwingNow zijn er verschillende formaten, variërend van 10x15 cm, 13x18 cm en de grotere maten 30x40 en 50x70 cm.Naar buiten

Zet buiten ook wat wissellijsten neer of hang ze aan een van binnenuit zichtbare muur. Behandel de houten lijstjes met transparante beits of lak, stop er een leuke foto of iets anders naar keuze in en geniet ook buiten van de sfeer. Dit is niet alleen leuk om te zien als je er zit, maar het maakt van je tuin ook een verlengstuk van je huis.


Liever een verweerde look en iets levendiger? Laat de weersomstandigheden dan hun gang gaan met eenvoudige, onbewerkte houten lijsten. Voor een nostalgische sfeer in de tuin!


Onze webshop biedt een nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten die harmonieus kunnen samengaan met houten fotolijsten!

Houten fotolijsten

23 Producten