Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Witte borden doen je eten lekkerder smaken


  Lekker eten wordt geserveerd op mooie witte borden. Ze worden vaak bestempeld als basic, maar het fijne is: ze laten elk gerecht prachtig tot z’n recht komen. Bovendien heeft een tafel gedekt met wit servies meteen een nette, ietwat luxe uitstraling. Daarnaast kun je een eettafel met witte borden fijn aankleden met allerlei andere soorten decoratie. Ze passen namelijk overal bij!  Witte borden & materialen

  Mooi servies maakt een etentje feestelijker. Witte borden zijn van alle tijden, maar er bestaan ook wel veel trends op het gebied van het soort materiaal. Emaillen exemplaren zijn terug van weggeweest en ook ambachtelijk aardewerk maakt een comeback. Daarnaast is duurzaamheid steeds belangrijker en is er ook veel aandacht voor recyclebare plastic modellen. Of je nu grote, diepe pastaborden zoekt of ontbijtborden met een kleinere diameter in cm; witkleurige borden zijn altijd een goed idee.


  Naast diverse materialen vind je witte borden in verschillende vormen. De welbekende ronde vorm, maar ook een vierkant bord is erg populair. Daarnaast zijn er modellen met opstaande rand of varianten met een goud randje, die zorgen voor extra chique flair in de eetkamer. Mix ze met accessoires in glimmend zilver en glas - zoals glazen van kristalglas en glimmende kandelaren - en de look is compleet!


  Voor de prijs hoef je het gelukkig niet te laten. Tegenwoordig koop je borden in een voordelige set, waardoor je relatief goedkoop uit bent.  Witte borden eten lekkerder!

  Het klinkt misschien gek, maar onderzoek heeft uitgewezen dat de kleur van je bord van invloed is op de smaak van je eten. Het lekkerst eet je van witgekleurde exemplaren, mogelijk omdat de kleur van maaltijden het beste tot zijn recht komt op een wit bordje en omdat witte modellen het meest hygiënisch ogen. Variatie in kleur is belangrijk bij eten, en kleuren zijn het beste te onderscheiden op borden in wit.  DIY: 5x witte borden versieren

  Heb je witte borden, maar wil je er een vrolijke touch aan geven? Versier je servies! Dat kan op de volgende manieren:

  • De makkelijkste en snelste manier om je servies te pimpen, is met speciale serviesstickers. Helaas zijn deze niet altijd vaatwasbestendig.
  • Je kunt ook aan de slag gaan met porseleinstiften. Teken stippen, strepen of bloemen en ze zien er meteen een stuk gezelliger uit.
  • Of wat dacht je van porseleinverf? Hiermee kun je stempelen en schilderen naar hartenlust. Wedden dat jij vanaf nu alleen nog maar van prachtige borden eet?  Witte borden: creatieve wanddecoratie

  Borden gebruik je tegenwoordig niet alleen om van te eten. Ze zijn ook erg leuk als versiering aan de muur. Ga op zoek naar exemplaren in wittinten met een gouden rand, een opstaande rand, reliëf, leuke teksten, mooie schilderingen of pak jouw eigen creaties erbij. De perfecte oplossing voor een kale witte wand!  Wist je dat…

  …de grootte van een bord bepaalt hoeveel je eet? Als je kleine exemplaren gebruikt, neem je minder voedsel tot je. De vorm heeft geen invloed op de smaak van het eten of de hoeveelheid ervan.


  …Grieken hun vieze witte borden vroeger na het eten kapot gooiden? Hiermee zouden boze geesten worden verjaagd. Nu is dit oude ritueel verboden, omdat de rondvliegende splinters gevaarlijk zijn.


  Kapot gooien doe jij natuurlijk niet, dat zou ontzettend zonde zijn toch? Je shopt jouw favoriete witte borden bij WestwingNow!

  Borden - Wit

  100 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Wit