Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Houten bijzettafels: warm & knus


  Houten bijzettafels voor een warm en knus accent in je huis. Stel: je hebt net een nieuw interieur, maar er ontbreekt gewoon nog iets. Een lege hoek waar je het liefst nog een klein meubel weg zou zetten, maar wat is geschikt? Je zou natuurlijk kunnen kiezen voor een mooie houten bijzettafel. Deze kan je in elke ruimte handig neerzetten.


  Het zou ook zo maar eens kunnen zijn dat jij ‘s avonds lekker in je stoel zit met een drankje, en de salontafel zich net op een te verre afstand van de stoel bevindt. Je zit veel te lekker, maar wilt wel je drankje ergens kwijt. Dan zou het toch wel heel lekker zijn als je een bijzettafel naast je stoel had staan. Lees hier meer over andere manieren waarop bijzettafeltjes van hout een aanvulling kunnen zijn.  Een boomstam als bijzettafel

  Soms kom je van die woonideeën tegen die zo simpel, maar toch zo leuk zijn dat je jezelf afvraagt waarom je er zelf niet eerder op bent gekomen. Een van die leuke woonideeën is toch wel de houten bijzettafel-boomstam.


  Een natuurlijk tintje in je huis brengt al gauw wat meer leven in de brouwerij. Juist als je in de drukke stad woont is het heerlijk om de natuur wat meer in huis te halen. Ook leuk: zet een bijzettafel-boomstam als nachtkastje naast je bed!  Ronde houten bijzettafels

  Een ronde bijzettafel van hout kan overal gebruikt worden. Je kunt denken aan een kruk die je naast je bed of bank zet, zodat je daar lekker makkelijk je glas op kunt zetten als je tv kijkt. Ook een salontafel hoort bij de varianten van bijzettafels.

  Met de juiste stijl creëer je het juiste effect in je hal of woon- of slaapkamer.

  • Robuust: houd je van robuuste meubelen? Ga dan voor een ruw karakter met een ronde bijzettafel van onbewerkt hout. Verder doen ook krukken met een plak boomstam als tafelblad het goed in een industrieel interieur. Variatietip: wissel tafels van hout af met bijzettafels van metaal.
  • Wit: voor een Scandinavisch of landelijke knipoog ga je voor een wit rond tafeltje. Hout laat zich altijd gemakkelijk verven!
  • Design: ook in een modern interieur past een cirkelvormige bijzettafel. Hout wordt voor deze stijl gecombineerd met stalen elementen, zoals een stalen onderstel.


  Voor in de tuin: tafels van teakhout

  Een bijzettafel van teakhout is perfect voor binnen en buiten. Deze houtsoort is namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden en ook nog een sterk en duurzaam. Hoe beter je je teak tafel onderhoudt, hoe mooier hij blijft. Een paar onderhoudstips:

  • Niet behandelen: teakhout bezit van nature een bepaalde olie. Het hout heeft zo zijn eigen beschermlaag. Hierdoor kan je een teakhouten bijzettafeltje heel goed buiten gebruiken. Vlekken kan je met een stukje fijn schuurpapier verwijderen.
  • Met groene zeep behandelen: neem de tafel van teak om de zoveel maanden af met een natte doek met groene zeep. Groene zeep is vettig, net zoals het hout. De natuurlijke uitstraling van teakhout blijft dus behouden en je voorkomt vetvlekken.
  • Met meubelolie: meubelolie maakt je teakhouten sidetable een tint donkerder. De meubelolie zorgt ervoor dat je geen vlekken op het hout krijgt. Je kunt kiezen voor een matte afwerking of een hoogglans afwerking. Let wel: als je geoliede teakhouten meubels buiten laat staan, dan moet je ze wel om de zoveel tijd opnieuw oliën omdat de olie langzaam verdwijnt.

  Of je nu gaat voor een ronde salontafel van hout, een vierkante bijzettafel van wit hout, een teak bijzettafel of een eiken bijzettafel. Bij WestwingNow is alles uit voorraad leverbaar dus je haalt jouw houten bijzettafels in no time in huis!

  Houten bijzettafels

  60 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Hout