Industriële bijzettafels

37 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren
Industrieel

Industriële bijzettafels vormen stoere accenten in huis

Zoek jij nog een kleine tafel waar jouw voeten op kunnen rusten tijdens het tv kijken, waar je een kaasplankje en wijntje op kunt zetten of waar je gewoon wat magazines of andere accessoires op kwijt kunt? Dan is een industriële bijzettafel iets voor jou. Dit bijzettafeltje heeft een excentrieke uitstraling en vult een lege ruimte in je woning perfect op.

We zien steeds vaker industriële accenten terugkomen in onze interieurs. Het is tegenwoordig superhip om wat stoere accessoires of meubels in je woning te plaatsen, en dit is dan ook vrijwel in ieder interieur gemakkelijk toe te passen. Industriële bijzettafels geeft je huis een creatief tintje en voorziet jou in alle gemakken die je van een bijzettafel verwacht. Meer weten over deze trendy en handige kleine tafel? Lees dan verder.

Waar plaats je industriële bijzettafels?

Industriële bijzettafels kunnen op meerdere plekken in het huis geplaatst worden. Hieronder vind je een klein overzicht van ruimtes waar deze kleine tafelsoort zich helemaal thuis voelt.

  • De meest voor de hand liggende ruimte is de woonkamer, waar je bijzettafel fungeert als item om je voeten op te laten rusten, waar je wat hapjes en drankjes op kwijt kunt, wat magazines op legt of je favoriete accessoires op uitstalt. Zo biedt het een fijne plek voor een paar stijlvolle vazen of andere hippe beeldjes.
  • Lage industriële bijzettafels in de keuken zorgen voor een authentieke look en kunnen gebruikt worden om wat keukengerei op te plaatsen.
  • Een industrieel bijzettafeltje, in combinatie met een antieke klok, geeft karakter aan je hal. Hier ontvang je gasten, dus een beetje klasse in je entree is nooit weg!
  • Je kleren netjes opbergen in je kledingkast en gedragen kleren in de wasmand… het is de gebruikelijke gang van zaken, maar soms heb je daar gewoon even geen zin in. Een industriële bijzettafel in je slaapkamer kan fungeren als “garderobekast” voor als je even geen energie meer hebt en meteen je bed in wilt duiken! Hoe? Door simpelweg je kleding op de tafel te leggen. Ruim de kledingstukken wel van tijd tot tijd op, zou namelijk zonde zijn als het coole tafeltje helemaal niet meer ziet…
  • Hang jij jouw jurken, shirts en broeken wel altijd netjes in de kast? Dan kun je overwegen om industriële bijzettafels als een nachtkastje te gebruiken. Origineel & helemaal on-trend!

Wat voor soort industriële bijzettafels zien we terug in jouw interieur?

Industriële bijzettafels zijn in veel verschillende modellen en stijlen te verkrijgen. Als je voor deze tafel kiest, is het allereerst aan te raden om ook wat andere stoere accenten terug te laten komen in je woning. Denk aan robuuste meubels, zoals kasten of eettafels. Ook kun je jouw bijzettafel combineren met een salontafel in dezelfde look. Wat je ook kunt doen is gebruik maken van andere accessoires die er industrieel uitzien, zoals trendy lamp van metaal, een klok of een houten kruk. Mooie industriële bijzettafels vallen of staan bij het materiaal, bijvoorbeeld sloophout of eikenhout. Je kunt ook kiezen voor lange of juist korte poten.

TIP: Plaats een aantal bijzettafels in verschillende formaten en hoogtes bij elkaar. Met zo’n groepje van tafels creëer je een extra spannend geheel in huis!

Wacht niet langer en shop nu jouw favoriete industriële bijzettafels bij WestwingNow!