Roze accessoires

29 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Roze woonaccessoires in de huiskamer

Met een paar roze woonaccessoires creëer je een gezellige sfeer met een vrouwelijke touch. Wil je niet één, maar vier of vijf roze accenten in de huiskamer toevoegen? Speel dan met verschillende woonaccessoires. Ga voor een roze waxinelichthouder voor op de schouw. Zet twee witte tafellampen met roze lampenkappen in de vensterbank en verlicht de zithoek met roze metalen hanglamp. Zo gebruik je meerdere roze woonaccessoires zonder dat het een overkill wordt aan roze accenten in de ruimte.

Roze woonaccessoires in de slaapkamer

De slaapkamer is dé plek waar je na een lange werkdag kan genieten van een heerlijke nachtrust. Fleur de ruimte op met subtiele roze woonaccessoires om de slaapkamer zo rustig mogelijk te houden. Zo zet je een roze geverfde nachtkastje naast het bed, decoreer je de muur met roze washi tape en leg je één of twee roze kussens op het bed. Zo heb je een roze touch in de slaapkamer voor je dagelijkse inspiratie!

Roze woonaccessoires in de keuken

Vergeet niet om ook een paar roze accenten in de keuken toe te voegen. Roze bakspullen, pannen of servies is iets wat je niet snel ziet. Wees origineel en vul de keuken met roze keukenaccessoires!

Roze accessoires in de kinderkamer

Ook in de kinderkamer kan roze geweldig staan. Heb je alleen een dochter, dan kun je je met roze flink laten gaan. Ook als je haar niet helemaal in roze kleding wilt hullen! Denk aan zachtroze of oudroze meubels en andere decoratie. Heb je ook jongens in huis rondlopen, dan kan een meer unisex inrichting geen kwaad. Combineer roze dan met meerdere kleuren, zoals, rood, geel, groen, wit en blauw. Deze basale kleuren geven de speelkamer een lekker fel aanzien, een sfeer waarin je kinderen en jijzelf je lekker vrij kunnen voelen.


En, weet je al welke roze accessoires je gaat kiezen?