Zoeken
WestwingNow Logo
€ 30 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Zilverkleurige vazen: dé glimmende verrijking van jouw interieur

Mocht je op zoek zijn naar woonaccessoires die van iets anders zijn gemaakt dan glas of keramiek, denk dan ook eens aan zilveren vazen! Fantastische, glimmende eyecatchers om je interieur mee te verrijken.

Zilverkleurige vazen voor elk interieur

Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten zilverkleurige vazen. Het maakt dus helemaal niet uit of je een klassiek interieur hebt of juist van moderne spulletjes houdt... Er zijn altijd wel exemplaren te vinden die passen bij jouw interieurstijl.

De veelzijdigheid van zilverkleurige vazen

Zoals hierboven gezegd is er ontzettend veel keus wat zilverkleurige vazen betreft. Denk bijvoorbeeld aan klassieke exemplaren met veel decoratieve versieringen, of aan strak vormgegeven vazen, die perfect in een modern interieur passen.

Ook qua vorm is er ontzettend veel te kiezen als je op zoek bent naar de perfecte zilveren vaas. Er zijn hoge vazen, lage exemplaren, ronde, vierkante of rechthoekige… Je kunt er echt alle kanten mee op. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Mix verschillende vormen en diverse hoogtes voor een speels effect. Plaats één grote zilverkleurige vaas op de tafel of dressoir om zo als dé eyecatcher van de ruimte te fungeren. Bosje wilde bloemen erin...et voilà!

Zilverkleurige vazen in huis

Natuurlijk staat een glimmende vaas prachtig in je woonkamer, maar je kunt deze ook prima neerzetten in een logeerkamer. Mooie zilverkleurige vazen kunnen namelijk net die ontbrekende factor van de ruimte zijn.

Ben je bang dat zilverkleurige vazen te veel de aandacht naar zich toetrekken, zorg er dan voor dat de andere accessoires of meubels ook een touch of silver hebben. Zo creëer je meer eenheid in huis.

Wist je dit?

Zilveren gebruiksvoorwerpen, zoals bijvoorbeeld een vaas, worden gemaakt door een zilversmid. Echter een smid die zilveren sieraden maakt, wordt een goudsmid genoemd. Weer wat geleerd vandaag!

DIY Tip 1: Hoe gebruik je zilverkleurige vazen?

Natuurlijk kun je een zilverkleurige vaas gebruiken om er een bos bloemen in te zetten. Als je vazen op deze manier gebruikt, dan staat dat altijd prachtig. Je kun echter ook voor één bloem kiezen, bijvoorbeeld een roos of orchidee. Vooral in modern ingerichte huizen staat dit heel erg mooi en strak! Of kies ervoor met de seizoenen mee te gaan. In de lente kun je er een paar mooie paastakken met gekleurde paaseitjes in kwijt. Zet jouw vaas van zilver - gevuld met zonnebloemen - in de herfst op een spiegel en versier dit vervolgens met herfstachtige versiersels, zoals pompoenen. Op die manier creëer je in een mum van tijd ontzettend veel sfeer in je huis. Daar zeg je toch geen nee tegen?!

DIY Tip 2: Maak zilverkleurige vazen passend

Mocht je een bos bloemen hebben gekregen die vrij kort is, maar is jouw glimmende vaas aan de hoge kant? Maak dan een prop van aluminiumfolie en stop die onderin de vaas. Hierdoor wordt hij minder diep. Vul 'm daarna met water en zet de bloemen erin. Nu past het bosje wél perfect. Supermakkelijk toch?

Chique blikvangers en dé finishing touch van jouw interieur: zilverkleurige vazen zijn absolute musthaves!

Zilverkleurige vazen

2 Producten