Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Uitgebreid tafelen met linnen servetten


  Lekker eten is het fijnste aan een uitgebreid tafelen en een mooi gedekte tafel kan niet zonder linnen servetten. Linnen servetten gebruik je samen met een linnen tafelkleed. En je kunt ze nog eens extra mooi presenteren met zilveren servetringen!


  Papieren servetten kunnen natuurlijk niet op tegen servetten van stof. Wil je echt goede servetten die ook in de horeca gebruikt worden? Kies dan voor linnen servetten van dubbel getwijnd Egyptisch linnen. Met een mooi tafelkleed en deze chique servetten geef jij de gezelligste en elegantste etentjes gewoon bij jou thuis.  Een mooi gedekte tafel

  Servetten van linnen mogen niet ontbreken bij een mooi gedekte tafel. Er zijn meer manieren om jouw eettafel een stuk aantrekkelijker te maken voor een gezellig diner.

  • Om te beginnen dek je de tafel met een tafelkleed. Kies voor een linnen exemplaar dat goed bij de linnen servetten past of ga voor een katoenen tafelkleed. Een wit tafelkleed is chic en past in principe overal bij. Vind je wit een beetje saai? Er zijn genoeg tafelkleden te vinden in gezellige, warme kleuren, zoals taupe of beige.
  • Heb oog voor detail. Juist kleine details maken een gedekte tafel tot een succes. Denk bijvoorbeeld aan servies in dezelfde stijl, gegraveerde wijnglazen, maar ook bijpassende servetringen voor jouw linnen servetten. Wil je je gasten helemaal een luxe gevoel geven, borduur dan hun namen op hun servet en laat ze het na afloop mee naar huis nemen.
  • Maak het geheel af met mooie woonaccessoires. Denk aan grote kandelaars met lange kaarsen, schattige rozenblaadjes verspreid over de tafel of decoratie in de vorm van bloemen in mooie glazen vazen.  Duurzaamheid van linnen servetten

  Het feit dat je linnen servetten na afloop van het eetfestijn niet weggooit, maar nog vele malen kan hergebruiken, is natuurlijk een belangrijke reden om ze te verkiezen boven papieren servetten. Je hoeft ze alleen maar in de wasmachine te gooien en aan de waslijn te drogen zodat ze niet gaan kreuken en als het even meezit hoef je ze de dan niet eens te strijken. Als je er goed voor zorgt kunnen ze jaren mee.  Origami met linnen servetten

  Ben jij ook altijd onder de indruk van linnen servetten waar ze in restaurants de mooiste figuren van vouwen? Dat kun jij ook! Linnen servetten zijn vaak groter dan katoenen servetten, waardoor je er mooie figuren van kunt maken. Zoek op internet verschillende technieken en verras jouw bezoek met een servet in de vorm van een zwaan. Is een zwaan net iets te hoog gegrepen, vouw dan een speciale koker van het servet om het bestek in te presenteren. Een opvallend en mooi gepresenteerde servet maakt jouw tafel helemaal af!  Tip!

  Op zoek naar een cadeautje voor jullie huwelijksdag of zoek je een kleinigheidje voor het pasgeboren kindje van een vriend of vriendin? Een zilveren of gouden servetring met daarin een naam gegraveerd is een uniek cadeau. Perfect voor linnen servetten!

  Servetten: linnen

  26 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Linnen