Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

In een kringetje op een rond vloerkleed

Natuurlijk is een rechthoekig vloerkleed een geijkte keuze en past het goed binnen de optische vlakken van je woonruimte, maar een rond vloerkleed is juist een origineel alternatief. Op deze manier kun je spelen met verschillende geometrische vormen en kun je een bijvoorbeeld strakke inrichting wat zachter afronden. In de kinderkamer is een rond vloerkleed daarnaast geinig, omdat de kinderen dan lief in een kringetje met hun speelgoed kunnen spelen. Maar waarom niet van het begin beginnen, bij het eerste speelnestje? De ronde box is namelijk terug van weggeweest en vraagt om een zacht rond vloerkleed!


Ronde vloerkleden voor in de box

Met je ronde buik gevuld met komend geluk ga je je lijstje af. Is alles in huis voor de kleine spruit? Het ledikantje staat, de commode ligt vol met genoeg luiers, hydrofiele doeken, flesjes en speentjes. De kinderwagen staat in de gang en nu kijk je uit naar een box van babylief. Je oog is gevallen op een rond exemplaar. Want zo’n box heeft een vriendelijke uitstraling en is iets meer bescheiden dan een vierkante.


Ook in een ronde box hoort nog een boxkleed. Dat was het: jij moet op zoek naar een rond boxkleed. Boxkleden zijn er in allerlei maten en vormen, dus ook een rond boxkleed kan jouw kersverse baby gelukkig maken.


Relaxt voor ouder en kind

Zonder box in huis, kom je handen te kort. Tussen de tijdrovende verzorging van je baby door, zul je af en toe een moment voor jezelf moeten hebben: De maaltijd kunnen bereiden in de keuken, een douche nemen of het drinken van een kopje thee doe jij terwijl kindlief zich vermaakt in de box.


Zorg ervoor dat je baby zich comfortabel voelt op een rond boxkleed. Een zachte vulling ligt lekker en de versiering op het boxkleed stimuleert de zintuigen. Zo kun jij op je gemak de dingen voor jezelf doen, terwijl je kindje zich ontspannen en rustig kan ontwikkelen.


Welk rond boxkleed kies jij?

Bedenk welke kleur het beste aansluit bij de inrichting. Kom je er niet zo goed uit en ben je bang dat motiefjes, patronen of kleur gaan vervelen? Kies dan voor een klassiek, wit of grijs, rond boxkleed. Daar kun je nooit de mist mee in gaan.


Het materiaal van boxkleden is ook niet onbelangrijk. Een rond boxkleed van katoen is altijd gemakkelijk, hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Maar velours of badstof zullen door je kleine baby erg gewaardeerd worden. Heerlijk zacht om over heen te rollen!


p>

Pimp het ronde vloerkleed!

Heb je gekozen voor een neutraal wit of grijs rond boxkleed? En vind je dat toch een beetje te saai? Pimp het boxkleed dan door er de naam van je baby op te borduren. Kies een vrolijke stof, of varieer met verschillende stofjes en naai de uitgeknipte letters op het boxkleed. Als je kindje gaat klimmen en klauteren en te groot is geworden voor de box, kun je het boxkleed een tweede leven inblazen als rond vloerkleed om lekker op te spelen. De vraag is natuurlijk wel hoe lang je kindje vanaf daar de avonturen kan weerstaan.

Ronde vloerkleden

77 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren