Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Bohemien of retro: oranje lampen


  Ben je al een tijdje op zoek naar de perfecte lamp voor in de huiskamer? Dit kan een lastige klus zijn. De lamp moet niet alleen je interieur in de spotlight zetten, het moet ook een pronkstuk zijn in de huiskamer. Wil je een gekleurde lamp die je niet in elke woning zal spotten? Heb je dan wel eens aan een oranje lamp gedacht? Een oranje lamp valt op, is origineel en past perfect in een bohemien, modern of retro-interieur. Waar wacht je nog op? Laat je inspireren en ontdek welke oranje lamp de perfecte aanschaf is voor je leefruimte!  Waarom een oranje lamp?

  Met een oranje lamp in de huiskamer haal je de perfecte harmonie in huis. De kleur oranje staat voor het begin van de lente en dat betekent: één en al vrolijkheid! Heb je een wit interieur? Dan is een oranje lamp het vrolijke lichtpuntje in de kamer.


  Een oranje vloerlamp is niet alleen een gezellige verschijning in huis, de kleur geeft de huiskamer ook een rustige uitstraling. Ja? Jazeker…als je het wel met de juiste kleuren combineert. Denk aan witte, bruine of zwarte meubelen. En gebruik bijvoorbeeld dimbare led-verlichting.


  In welke oranje tint moet de lamp dan zijn? Dat ligt aan jou! Gaat je hart sneller kloppen van fel oranje lampen? Of zie jij liever een zalm- pastel- of geeloranje hanglamp in de huiskamer? Welke kleur je ook kiest, bekijk goed of de lamp een fijne match is met de rest van je leuke meubelen!  Oranje lampen voor elk interieur

  Wat voor interieur heb jij? Een landelijk, bohemien of een retro ingericht stulpje? Een oranje lamp past in elk interieur…als je wel het juiste model kiest! Een retro hanglamp past perfect in een retro interieur. Een moderne tafellamp daarentegen is een fijne aanvulling in een strak, modern huis. Is het huis met industriële meubelen ingericht? Dan zijn koperen oranje lampenbollen een echte eyecatcher in een industrieel interieur! Met een fitting van E27 en een kogellamp van 230V schep je een robuust karakter. Een E14 fitting is veel kleiner, maar kan in veelvoud juist weer dat industriële versterken.  Kom maar met die spulletjes!

  Met een oranje lamp in huis heb je een goed excuus om nieuwe woonaccessoires aan te schaffen! Een oranje lamp is goed te combineren met neutrale en aardse tinten. Denk aan neutrale kleuren als wit, grijs of zwart. Met aardse tinten kun je denken aan bruinkleurige woonaccessoires die je aan natuurlijke materialen doen denken. Wist je trouwens dat er ook natuurlijke lampen van zoutsteen bestaan? Het roze-oranje licht zorgt voor een ontspannen sfeer.


  Maar je kunt ook oranjekleurige woonaccessoires toevoegen! Laat die oranje kleur terugkomen in kussens, kaarsen of beelden. Zo heb je een leuke match van oranjekleurige items in je ruimte staan die bij je oranje hanglampen passen!


  P.s.: Houd jij wel van iets gedurfds? Trek dan je stoere laarzen aan en schaf oranjekleurige gordijnen aan! Met een oranje lamp erbij geef je de ruimte dan een ware flinke boost!

  Lampen & verlichting in het oranje

  5 Producten