Zoeken
Westwing Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Krukken en bankjes van metaal, rauw en stoer


Een nieuw tijdperk is aangebroken. Een tijd waarin vorm en functie samenkomen en niet meer loslaten. Een aantrekkelijk uiterlijk met een functioneel aspect dat de boventoon voert. En dat zie je terug in woonaccessoires en meubels. Metaal maakt zijn opwachting en krijgt industrieel gezien een geheel nieuwe betekenis. Een nieuwe industriële revolutie is ontketend, en dat werkt allemaal door in krukken en bankjes van metaal.De kracht van krukken en bankjes van metaal

Lekker ruig met een zakelijke uitstraling. Metalen krukken en bankjes zijn niets meer en niets minder dan bikkels. Raw materials die zich een weg banen naar elk interieur. Het zijn accessoires in de eerste plaats en echte zitplaatsen in de tweede plaats. De kracht van ijzer is niet alleen buitenshuis merkbaar, maar ook binnen in huis wint metaal aan terrein.Rule like an iron fist

De heerschappij van de metalen kruk of het metalen bankje is groot.

  • Niet alleen in een modern interieur kun je de metalen kruk heel goed kwijt;
  • Ook op kantoor is hij een blikvanger en een makkelijk plekje om snel even op te zitten of je spullen op te droppen;
  • In een klassieke of brocante ingerichte kamer springt een metalen bankje direct in het oog en zorgt hij voor een mooi contrast met je andere meubels.


Investeer in een design metalen kruk met een mooie zitting en goede zithoogte, of struin winkels af voor een antiek exemplaar met klassieke schoonheid.De metalen kruk in de praktijk

Een praktisch ding is de metalen kruk zeker. Rondom tafels staat hij lekker nonchalant als barkruk. Daar waar weinig plek is, komt de kruk goed van pas. Gebruik hem ook eens voor de volgende dingen:

  • Zonder moeite heb je hem omgetoverd tot bijzettafeltje. Zo’n metalen kruk met houten zitvlak zorgt helemaal voor een trendy meubel, dat je niet alleen binnen, maar ook buiten goed kunt neerzetten. Wat kaarsen, tijdschriften of schelpen erop en een gezellig plekje is ontstaan.
  • Als nachtkastje doet hij ook uitstekend dienst. De metalen kruk biedt precies genoeg ruimte voor een glas water, je telefoon en je favoriete leesvoer.
  • De hal is vaak een wat lege plek. Zorg voor een blikvanger en plant een mooie vaas met bloemen op je kruk van metaal, voor een subtiel detail.


Speel lekker met het onderstel van de metalen kruk. Wieltjes rollen een eind weg, een verstelbaar exemplaar maak je groot of klein en draaien doe je op je een verstelbaar krukje. Eindeloos plezier is verzekerd met de metalen kruk!Tip!

Mix & match met kleuren en vormen. Je eigen eethoek ziet er vrolijk en authentiek uit met een metalen bankje en één of twee metalen krukken. Op zoek naar meer inspiratie om je interieur te decoreren met meubels en woonaccessoires? Vergeet dan niet een kijkje te nemen op de andere pagina’s van WestwingNow. Selecteer het krukje of bankje van metaal dat bij jou past en binnen no time heb je een mooi exemplaar in huis!

Krukken & Bankjes: metaal

7 Producten