Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Kapstokken: de eerste indruk telt


De kapstokken in je garderobe is het eerste wat je gasten zien wanneer ze binnenlopen. En je weet: alleen de eerste indruk telt. En ook voor jezelf is het prettig wanneer je thuis wordt onthaald door een stijlvolle en opgeruimde garderobe. Met wandkapstokken, mandjes en andere slimme opbergsystemen maak je van de welkomsthal een gezellig en geordend geheel. Bij WestwingNow vind je kapstokken in allerlei stijlen. Wij laten je zien hoe je een kapstok op allerlei manieren toe kunt passen.Een kapstok voor elke stijl

Voor elke welkomsthal – groot of klein – is er wel een kapstok op maat te vinden. Er zijn verschillende manieren om je garderobe in te richten:

  • Kapstok met mandjes: de mandjes kun je gebruiken om sjaals, mutsen etcetera in te bewaren. Aan de kapstok kun je alle jassen hangen. De rieten structuur van de mandjes geven je entree daarnaast ook nog eens een gezellige landelijke uitstraling. Ga voor een landelijke kapstok of een brocante kapstok.
  • Staande kapstok: wanneer je een brede hal hebt, is een staande kapstok een mooie toevoeging. Je hebt de ouderwetse houten kapstokken met gebogen haken maar ook moderne exemplaren uit metaal en met strak design: de design kapstok. Deze kunnen mooi gecombineerd worden met een hoogglans wandtafel.
  • Toonladder kapstok: beschik je over weinig ruimte, maar heb je toch behoefte aan een kapstok met veel mogelijkheden? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een toonladder kapstok. Het compacte frame biedt zoveel ruimte als je zelf wilt, het ligt er namelijk maar net aan hoeveel haken en andere handige woonaccessoires je erop bevestigt. Daarnaast zijn die accessoires te vinden in de gekste kleuren en de leukste vormen, zodat je jouw toonladder kapstok helemaal naar je eigen smaak kunt aankleden. Ruimte of niet, met een toonladder kapstok creëer je ruimte met een zeer persoonlijk tintje.
  • Deurkapstok: deze zorgt voor extra ophangruimte in de hal, in de slaapkamer of in de badkamer. De kapstok kan geklemd worden aan de bovenkant van de deur of op de deur bevestigd worden.
  • Wandkapstok: dit is het meest standaard model. Vaak zit er aan de bovenkant een plank waar je zelf mandjes op kunt zetten om sjaals en handschoenen in te bewaren.
  • Kapstokhaken: je kunt er ook voor kiezen om haken of knoppen her en der aan de muur te bevestigen. Tip: hang de haken op verschillende hoogtes, zo voorkom je dat het een grote jassenmassa wordt. Ook handig: gebruik kledinghangers, daarmee kan je meer jassen aan een haakje hangen.


Kunststof kapstokken & meer

Voor een kapstok kunnen in principe allerlei materialen worden gebruikt. Afhankelijk van het materiaal - hout, kunststof, rvs of metaal - en de kleur van de kapstokken wordt de sfeer van de hal bepaald.

  • Kunststof modellen zijn meestal beschikbaar in vele vormen evenals kleuren die vrijwel perfect in elke interieurstijl passen.
  • Een kapstok gemaakt van hout ziet er het warmst uit, aangezien ze over natuurlijke aardse kleuren beschikken. Simpelweg met matchende halmeubels kan er een geheel eigen stijl en design in de hal worden weggezet.


Kapstokken voor kinderen

Kinderen moeten eveneens hun jassen en mantels kunnen ophangen zodra ze thuis komen van school of van het buitenspelen. Maar hoe dit te doen als de haken van de kapstok zo hoog zijn? Dan is een kinderkapstok een uitkomst. Ga voor een kapstok met leuke figuurtjes zoals een auto, giraf of bloemen. Hang de kapstok laag op zodat je kind er makkelijk bij kan.

Heb je een mooie kapstok gespot? Zet ‘m op je verlanglijstje door op het hartje te klikken. Of gooi de kapstokken gelijk in het digitale winkelmandje!

Kapstokken

98 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren