Maat

  Witte kapstokken functioneel & stijlvol


  Een kapstok is één van de oudste en handigste gebruiksvoorwerpen in huis. Vroeger moesten grote gezinnen een plaats hebben waar de jassen van elke bewoner konden worden opgehangen. Tegenwoordig is een kapstok niet meer alleen een functioneel ding, maar heeft het ook een echte design uitstraling. Kapstokken in wit zijn onmisbare woonaccessoires in een modern interieur.


  Voordat je de deur uitgaat nog even snel kijken welke jas het mooist staat bij je outfit. Als alle jassen aan de kapstok hangen, hoef je niet meer te zoeken naar dat ene jasje, parka of winterjas die je graag aan wilt. Met een witte kapstok bij de deur heb je al je buitenkleding bij de hand. Dat is niet alleen makkelijk, maar het geeft ook een opgeruimd gevoel wanneer alle jassen netjes op de kapstok hangen.  Witte kapstokken voor elke ruimte

  Niet alleen bij de voordeur is een kapstok in het wit handig om te hebben, ook in de badkamer of slaapkamer kan een kapstok een hoop uitkomsten bieden. In de badkamer om de badjassen en handdoeken aan op te hangen, en in de slaapkamer bijvoorbeeld voor je pyjama’s en ochtendjassen. Zo hoeven je kleren niet op de grond te slingeren, maar kun je ze netjes ophangen.


  Heeft jouw interieur een landelijke woonstijl met veel brocante onderdelen, dan is een witte kapstok een mooie toevoeging op de rest van de meubels. Door de witte kapstok te laten passen bij de rest, wordt het een waardevol accessoire dat je overal in huis op kunt hangen.  Verschillende soorten kapstokken

  De keuze voor een nieuwe kapstok brengt veel verschillende soorten kapstokken met zich mee. Voor welke witte kapstok kies je dan, en waar plaats je deze dan?

  • Als je van vintage en brocante houdt, dan is een staande witte kapstok erg gaaf om in huis te hebben. Je hoeft hem dan niet eens per se als kapstok te gebruiken, maar je kunt hem overal neerzetten als stijlobject.
  • Heb je niet zo veel ruimte bij de voordeur, dan is een hangende kapstok of wandkapstok erg handig. De kapstok neemt dan geen ruimte op de grond in, zodat je daar bijvoorbeeld een kastje voor schoenen en laarzen neer kunt zetten. Op die manier krijg je een mooie, nette en opgeruimde garderobe.
  • Geen plek voor al je kettingen en armbanden? Hang een witte kapstok op bij je make-uptafel en je hebt al je accessoires direct bij de hand!


  Kapstokken zijn dus functionele accessoires, onmisbaar in elk huis, maar eigenlijk inzetbaar in elke ruimte. Witte kapstokken zijn - dankzij hun kleur - zeer eenvoudig te passen in elke interieurstijl zoals de Scandinavische stijl, de landelijke stijl of de moderne stijl. Ga jij ze gebruiken voor jassen, handdoeken, sieraden of sjaals?

  Kapstokken in het wit

  12 Producten