Zoeken
WestwingNow Logo
Gratis bezorgd vanaf € 20

Bureaus & secretaires: voor een stijlvol home-office


Bureaus & secretaires vervangen het saaie computerbureau zoals we dat tot nu toe kenden. Stel, je hebt een charmant appartement, maar helaas niet zoveel ruimte. Je wilt alleen wel af en toe thuis kunnen werken. Maar voor een groot bureau en andere kantoormeubelen heb je nu dus geen plek. Hoe creëer je nu toch die fijne werkspot voor in huis?


Een klein bureau, zoals een secretaire, is ideaal zijn voor in jouw interieur. Dit meubelstuk heeft een bureaublad dat kan worden ingeschoven of ingeklapt en daarom zal het niet veel plek in huis innemen. Daarnaast heeft de secretaire bijna altijd een mooie authentieke look en kan het ook nog de blikvanger van jouw interieur worden.


Kleine kantoortjes

Heb je slechts een klein kantoorkamertje? Of heb je zelfs helemaal geen kamer en moet je je werkruimte creëren in de woonkamer? Wij hebben wat tips. Ga voor een smal bureau. Veel meer dan je laptop heb je tegenwoordig niet meer nodig voor je werk, dus een smal bureau is groot genoeg. Wanneer je je werkspot in je woonkamer moet creëren, kan een inklapbaar bureau of een bureau op wielen handig zijn. Deze tafels klap of rij je weg wanneer je even niet aan het werk bent. Heb je nog een lege hoek in de kamer? Ga dan voor een hoekbureau! Last but not least: kan je geen passend klein bureau of secretaire vinden? Kies dan voor een bureau op maat!


Bureaus & secretaires voor de kinderkamer

Vanaf het moment dat kinderen huiswerk krijgen, is een bureau noodzakelijk. En dat hoeft niet standaard een blauw of roze bureau te zijn. Juist door te kiezen voor een neutraal bureau, kan je kind zelf met behulp van accessoires de stijl bepalen. Want het zou zomaar kunnen zijn dat je dochter dit jaar nog gek is op roze, maar volgend jaar geen roze meer kan zien! Een in hoogte verstelbaar bureau is ook zeer praktisch, zo groeit het bureau gewoon met je kind mee.


Een inspirerende werkruimte

Ben jij een creatieveling? Dan wil je een inspirerende werkruimte! Kies voor een in het oog springend bureau zoals:


  • Engelse bureaus: prachtig in een klassiek kantoor-aan-huis. Deze bureaus zijn vaak van donker gelakt massief eiken en hebben veel lades links en rechts. Op zo’n iconische schrijftafel hoort een ouderwetse bibliotheeklamp met groene kap.
  • Antiek bureau: zoek op rommelmarkten of bij WestwingNow naar een bureau met antieke look. Niet alleen mooi in een industrieel kantoor, maar ook als opvallend contrast in een moderne office anno 2018.
  • Brocante bureau: hou je van landelijke gezelligheid? Ga voor een landelijk kantoor met een brocante bureau of landelijk bureau als centrale sfeermaker.
  • Zwevend bureau: een zwevend bureau geeft een ruimte een licht en open karakter. Mooi voor een moderne werkplek maar ook in een Scandi kantoortje.
  • Koloniaal bureau: onbewerkt, rauw en karaktervol. Een koloniaal bureau heeft een geleefd karakter dat een fantastische inspiratiebron kan zijn.
  • Glazen bureau: een modern bureau of een design bureau van glas laat kleine ruimtes groter lijken en geeft je kantoortje een cleane look. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken.
  • Hoogglans bureau in het wit: een glanzende, lichte werkplek zorgt voor een energieke sfeer. Versterk het glanseffect door je kantoor aan te kleden met andere glanzende details zoals kandelaren en vaasjes.
  • Industrieel bureau: lekker stoer!

Bureaus voor een praktische werkplek

Niet alleen het design is belangrijk, ook de praktische kant telt mee. Ga voor een bureau met lades wanneer je veel papierwerk hebt. Heb je een grote home-office? Kies dan voor een bureau met kast.


Shop ook bij WestwingNow voor bureau-accessoires en tafellampen.

Bureaus & secretaires

48 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren