Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Zwarte bureaus

  12 Producten

  Zwarte bureaus voor een luxe home office

  Je werkkamer is hoognodig toe aan een flinke update en je bent het zat om met lichte kleuren te werken. Begin met een kleine aanpassing en ga voor een bureau in het zwart. Je bent niet meteen overgestapt naar de dark side als je donkere kleuren in je interieur verwerkt. Zwarte bureaus vormen een welkome verademing en een mooi contrast binnen de Scandinavische stijl bijvoorbeeld.

  Er wordt niet voor niets gezegd dat mooi zwart niet lelijk is. Dus ga op onderzoek uit en vind een bureau in het zwart dat perfect bij je inrichting past. Er zijn zoveel opties!

  Bijzondere exemplaren van bureaus in het zwart

  De variatie bij een zwart bureau is oneindig. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te bestellen. Wij hebben een paar bijzondere exemplaren voor je beschreven.

 • Een zwart bureau met wit oppervlak. Je wilt het beste van ying yang: zwart en wit in balans. Bij een industrieel interieur passen beide kleuren als gegoten.
 • Een bureau in het zwart met krokodillenprint. Dit is de meest bijzondere in het rijtje. Je kunt het blad laten bekleden met krokodillenleer (nep, natuurlijk!). Het is echter wel een uitdaging om te schrijven op een zwart bureau met reliëf.
 • Een laptoptafel of computerbureau is speciaal geschikt voor het werken op de computer. Zorg dat dit bureau altijd op de juiste hoogte staat.
 • Een subtiele sidetable kan uitkomst bieden; het is net wat kleiner dan een groot bureau, maar past overal.