Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Zwarte bureaus voor een luxe home office


Je werkkamer is hoognodig toe aan een flinke update en je bent het zat om met lichte kleuren te werken. Begin met een kleine aanpassing en ga voor een zwart bureau. Je bent niet meteen overgestapt naar de dark side als je donkere kleuren in je interieur verwerkt. Zwarte bureaus vormen een welkome verademing en een mooi contrast binnen de Scandinavische stijl.


Er wordt niet voor niets gezegd dat mooi zwart niet lelijk is. Dus ga op onderzoek uit en vind een bureau in het zwart dat perfect bij je inrichting past. Er zijn zoveel opties! Ga je voor een laptoptafel, een computerbureau, een hoekbureau of een sidetable? En moet je bureau verstelbaar zijn in hoogte? Combineer je hem met een echte bureaustoel? Of met een comfortabele fauteuil? En nu je toch bezig bent, kun je meteen die gordijnen bestellen waar je al die tijd een oogje op hebt gehad.Verstelbare zwarte bureaus

Een zwart bureau dat verstelbaar is in hoogte, het ideale meubelstuk voor stelletjes die nogal verschillen in lengte. Hij met zijn 1.93 meter kan zijn benen niet kwijt onder het computerbureau, en zij met een respectabele lengte voelt zich een kabouter als ze aan zijn bureau zit. De oplossing? Verstelbare zwarte bureaus! Natuurlijk ook in andere kleuren te verkrijgen, waaronder de populairste kleur: wit. Een zwart bureau kun je opvrolijken met opvallende kleuren, maar je kunt er ook voor kiezen om alles ton-sur-ton te houden.


Een meubelstuk dat perfect past bij een zwart bureau is toch wel het 101-dingen rek. Onmisbaar in de werkruimte. Bovendien kun je er al je accessoires aan kwijt, denk aan: kaarten met een grappige tekst, vaasjes en natuurlijk boeken. Deze meubelstukken passen perfect bij een moderne stijl, maar gaan ook voortreffelijk samen met een vintage inrichting. Kies je voor de laatste, dan is het mooi om met gouden accessoires te werken.Bijzondere exemplaren van zwarte bureaus

De variatie bij een zwart bureau of zwarte sidetable is oneindig. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te bestellen. Wij hebben een paar bijzondere exemplaren voor je beschreven.

  • Een zwart bureau met wit oppervlak. Je wilt het beste van ying yang: zwart en wit in balans. Bij een industrieel interieur passen beide kleuren als gegoten.
  • Een zwart bureau met krokodillenprint. Dit is de meest bijzondere in het rijtje. Je kunt het blad laten bekleden met krokodillenleer (nep, natuurlijk!). Het is echter wel een uitdaging om te schrijven op een zwart bureau met reliëf.
  • Een laptoptafel of computerbureau is speciaal geschikt voor het werken op de computer. Zorg dat dit bureau altijd op de juiste hoogte staat.
  • Zwart bureau voor de hoek. Een zogenaamd hoekbureau! Het design van dit bureau is intrigerend te noemen. Het kastje van het bureau is gekanteld waardoor het in de hoek past!
  • Een subtiele sidetable kan uitkomst bieden; het is net wat kleiner dan een groot bureau, maar past overal.


Combineer je zwarte bureaus tot slot altijd met een comfortabele bureaustoel.

Bureaus & Secretaires - Zwart

10 Producten