Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Gele stoelen vormen de zonnige blikvangers in huis


  Gele stoelen: ze vormen de zonnige blikvangers in huis! Het is misschien wat gewaagd, maar een ding is zeker: je maakt een echt statement met een paar zitters in deze kleur. Durf jij het aan?  Gele stoelen: wat je nog niet wist

  De kleur geel is opbeurend en kan je creatieve geest stimuleren. Een mooie gele stoel kan dus je interieur en jouw gemoedstoestand verrijken. Kies voor een enkele blikvanger als een gele fauteuil in huis, of ga voor meerdere accenten in de tinten geel. Door de vele gradaties die er in de kleur geel bestaan vind je altijd een geeltint die bij jou past.


  Geeltinten geven licht, ruimte en energie in je interieur. Je brengt als het ware de zon in huis, waardoor je het koude weer van de herfst en winter snel vergeet of de zonnigere seizoenen juist benadrukt. Ga jij voor subtiele geelaccenten in huis door hier en daar een kruk te plaatsen, of zo’n hippe gele eetkamerstoel aan de eettafel aan te schuiven? Of wordt die gele bureaustoel dé eyecatcher?  Combineren met gele stoelen

  Fauteuils, eetkamerstoelen, stapelstoelen, klapstoelen, bureaustoelen, tuinstoelen, vergaderstoelen - al deze verschillende stoelsoorten zijn wel te vinden in een hip, geel exemplaar. In tegenstelling tot wat je misschien verwacht is het niet moeilijk om deze gele stoelen te combineren. Echter zijn er wel bepaalde zaken die lastig kunnen zijn en waar je rekening mee dient te houden. We geven je hieronder een kort overzicht.

  • Meubilair: Gele stoelen steken prachtig af tegen donker gekleurd meubilair, maar pas op met meerdere meubels in de kleur geel. Het kan al gauw een overdaad worden. Kies bijvoorbeeld alleen voor eetkamerstoelen of fauteuils in het geel.
  • Vloer: Lichtbruine houten vloeren en gele stoelen combineren prima. Sterker nog: het is een ontzettend hippe combinatie en een eentje die je vaak terugziet in een Scandi interieur. Soms zelfs in één meubelstuk, bijvoorbeeld van die leuke gele kuipstoelen die een onderstel van hout hebben. Houd er met gekleurde vloerkleden of vloerbedekking rekening mee dat de kleuren hiervan kunnen vloeken met geel. Dat wil je natuurlijk niet.
  • Materialen: Laat reeds aanwezige materialen in jouw interieur doorlopen in de gele stoelen. Zo is er veel verschil op het gebied van een onderstel. Kies bijvoorbeeld voor hout of aluminium.  Matchy matchy met de gele stoelen

  Hoewel een gele stoel als een fauteuil een opvallende blikvanger in huis kan zijn, kan ‘t ook deel uit gaan maken van een mooi geheel in de woon- of slaapkamer. Combineer de kleur geel met zachte pasteltinten en houten items voor een Scandinavische look. Denk aan basistinten in grijs en wit, perfecte kleuren om de gele zitter mee te combineren. Probeer geel als accentkleur door te voren door bijpassende accessoires als kussens en wellicht gele bloemen aan het interieur toe te voegen.


  Je kunt natuurlijk ook gaan voor een andere aanpak: kies voor een unieke retro woonstijl in je huis en mix de gele stoelen met bruine tinten. Plaats bijvoorbeeld robuuste houten lampen en maak een combinatie van lichte kussens in dezelfde tint op de stoelen. Zo houd je nog een mooi en rustig geheel in jouw unieke interieur.


  Hebben we je niet kunnen overtuigen geelgekleurde zitters in huis te plaatsen? Plaats dan wat gele stoelen in de tuin, daar knapt ie’ gegarandeerd van op!

  Gele stoelen

  2 Producten