Eetkamerbanken & bankjes

33 Producten
Sorteren op
shop-to-club

De eetbank

Kies je voor een bankje dan is de keuze nog niet gemaakt, want er bestaan heel veel varianten! Ga voor een leren bankje bijvoorbeeld, of een bankje met een bekleding van fluweel. Denk ook na waar je het bankje neer zou willen zetten. Hierbij speelt de maat een belangrijke rol. Past er op de plek die jij voor ogen had een bankje van 120 cm breed of een bankje van 200 cm breed? Zoek je een bankje voor binnen – een bankje voor bij de eettafel bijvoorbeeld? Kijk ook eens naar buiten. Ook in je tuin of op je terras kun je een bankje neerzetten. Hierop kun je tijdens de warme zomermaanden zorgeloos hangen. Kies in dit geval wel voor een exemplaar dat kan omgaan met weersomstandigheden. Je kunt natuurlijk ook een houten bankje voor binnen, in de zomer naar buiten verplaatsen.

Het bankje als opslagwonder

Banken met opbergruimte zijn met ideaal in kleinere appartementen of kamers. Hier is meestal geen ruimte voor grote kasten, dus een bankje met opbergruimte kan een goede oplossing zijn. Er bestaan bankjes met laden of manden waarin je van alles kunt opbergen, terwijl je bovenop kunt zitten. Handig!

Bij WestwingNow vind je heel veel bankjes! Van eetbank van hout tot luxe varianten van fluweel. Hier vind je vast en zeker jouw nieuwe bankje!