Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Zwarte dressoirs: stijlvol & superhandig


  Zwarte dressoirs zijn dé perfecte oplossing om meer opbergruimte te creëren! Niet alleen kun je makkelijk je spullen opbergen, deze meubels zorgen ook nog eens voor een stijlvolle touch in huis. Wat wil je nog meer?  Zwarte dressoirs: bye bye witte muren!

  Een witte muur is van zichzelf vaak een tikkeltje saai. Het is echter niet altijd even makkelijk om hier verandering in te brengen. Een van de manieren om je kamers speelser te maken, is door contrast met kleuren te creëren. Dit kan bijvoorbeeld met een dressoir in het zwart tegen jouw lichte wand. Niet alleen ziet dit er speels en stylish uit, ook zorgt zo’n handig meubelstuk voor meer opbergruimte.


  Waar in huis wil jij een witte muur minder saai maken? Dressoirs in hoogglans zwart passen niet alleen in een woonkamer, maar ook op tal van andere plekken in huis, mits het design van de kast past bij de toon van de rest van je meubels en accessoires. Lees snel verder en ontdek hoe je zulke lage kasten in bijvoorbeeld zwart eiken stijlvol in je interieur kunt verwerken.  Zwarte dressoirs: meer sfeer in huis

  Zwarte dressoirs van hoogglans hout geven een sfeervol effect als je deze tegen een witte of beige muur aan zet. Gebruik het zwarte dressoir in de woonkamer bijvoorbeeld om je mooiste accessoires op uit te stallen, of de tv als je deze niet opgehangen hebt… Achter de deuren van de kast kun je jouw administratie opbergen, dit is namelijk typisch iets dat je liever niet in het zicht hebt. Gaat jouw voorkeur stiekem uit naar een lichte kleur kast? Geen probleem. Neem dan een exemplaar van wit hout.


  Andere plekken waar je zwarte dressoirs goed kwijt kunt zijn onder meer de bad- en slaapkamer. Een zwart dressoir past bij het moderne karakter dat de meeste badkamers hebben. Hang het meubelstuk op gelijke hoogte met je wastafel, zodat alle elementen aan de muur op één hoogte zitten. In de kast kun je makkelijk handdoeken en washandjes kwijt, evenals jouw verzorgingspullen. De parfums met mooie verpakking stal je natuurlijk uit op het meubelstuk! Te mooi om achter de deuren op te bergen toch?  Zwarte dressoirs & accessoires

  Het kan soms lastig zijn om leuke decoratie te vinden voor dressoirs in zwart. Omdat deze kasten van zichzelf al vrij donker zijn, is het raadzaam om te kiezen voor lichtere items. We geven je graag een aantal tips om leuke accessoires te vinden bij jouw donkerkleurige dressoir.

  • Een contrast geeft een speels effect. Dit kan zowel het contrast tussen klassiek en modern zijn, als tussen zwart en wit. Kies daarom voor witte of andere lichtkleurige accessoires.
  • Naast wit staan ook zilveren accessoires vaak erg mooi bij zwart. Niet alleen op zwarte dressoirs, maar bijvoorbeeld ook op een eettafel of op jouw bijzettafels.
  • Koop een paar kleine planten en zet deze op jouw zwarte dressoir. Het natuurlijke van de plantjes sluit mooi aan bij het hout van het meubelstuk.


  Tip:

  Ga voor decoraties die dezelfde kleur hebben als je bank of fauteuil, als je het dressoir in de buurt van jouw zitmeubel zet.


  Geef jij jouw interieur een stijlvolle touch met zwarte dressoirs?

  Zwarte dressoirs

  21 Producten
  Sorteren: Populariteit
  Filteren
  Zwart